Arnieho kožené nohavice aj Travoltov oblek z Pulp Fiction: Môžete si ich vydražiť! Za tisíce...

Americká aukčná sieň Julien's Auctions ponúkne v dražbe 1200 kostýmov a rekvizít z kultových filmov tohto a minulého storočia.

03.12.2021 09:00
shutterstock 379029232 Foto:
Záber na voskovú figurínu Johna Travoltu vo filme Pulp Fiction v replike jeho obleku. Skutočný si budú môcť čoskoro vydražiť záujemcovia v aukcii.
debata

K hlavným lákadlám patrí oblek, ktorý nosil John Travolta vo filme Pulp Fiction, laserový meč Liama ​​Neesona z Hviezdnych vojen alebo kúzelnícke paličky z tretieho dielu série o Harrym Potterovi.

Dražba s názvom Ikony a idoly: Hollywood sa začala v Beverly Hills vo štvrtok a potrvá dva dni. Do aukcie bude možné sa zapojiť aj online. Výstava dražených vecí je otvorená pre verejnosť od pondelka do piatku, vstup je zadarmo.

France Cannes 2021 Peaceful Red Carpet Čítajte viac Catherine Deneuve vydražila 125 párov topánok na charitu, pomôžu ľuďom v núdzi

Pokiaľ by niekto investoval desaťtisíce dolárov, môže si kúpiť kompletné oblečenie, ktoré nosil Arnold Schwarzenegger v úlohe Terminátora. Ide o čiernu koženú motorkársku bundu s prerezaným chrbtom, čierne kožené nohavice s opaskom a šedé tričko. Za najmenej 10 000 dolárov bude v ponuke maska, ktorú v roku 1989 obliekal Michael Keaton v úlohe Batmana.

Účastníci aukcie si môžu zaobstarať aj originálny scenár záverečnej epizódy televízneho seriálu MAS*H viazaný v zelenej koži a plátne so pozlátenými titulkami. Jeho cena sa odhaduje na 2000 až 4000 dolárov.

V nedeľu na aukciu nadviaže predaj takmer 500 položiek z osobného majetku a filmovej kariéry Sylvestera Stallonea.

debata chyba
Viac na túto tému: #aukcia #Hviezdne vojny #Terminátor #Pulp Fiction

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...