Kocúr kleptoman nosí domov čipkované gaťky aj sáčky s drogami!

Novozélandský kocúr menom Keith má už dlho reputáciu šikovného zlodeja.

26.12.2021 10:00
mačka v záhrade Foto:
Zdá sa, že niektorí mačací miláčikovia boli "vyškolení" matkou prírodou naozaj zaujímavým spôsbom.
debata

Jeho kariéra odštartovala pred tromi rokmi, keď začal kradnúť podprsenky zo šnúr na bielizeň od susedov a nosiť domov živých úhorov, ktorých ulovil v rieke Heathcote v meste Christchurch. Poslednú dobu ale jeho zlozvyk dosiahol novú úroveň, keď doniesol domov sáčok drog, fajku na fajčenie marihuany a čierne sexi krajkové nohavičky, napísal spravodajský server.

„Už som mu dohovárala, že diamanty a peniaze by boli lepšie,“ povedala Ginny Rumboldová, ktorá sa s manželom Davidom o päťročného čierneho kocúra Keitha starajú. „Ale to sa zatiaľ nestalo,“ dodala.

Rumboldovci naplnili kocúrovým lupom dve plastové prepravky, ktoré dali pred bránku, aby si tam mohli susedia svoje veci vyzdvihnúť. Ale to Keitha nijako neodradilo, pretože s obľubou kradne tie isté predmety opakovane. Medzi jeho favoritov patria topánky s okovanou špičkou miestneho obchodníka, ktoré dokázal odniesť aj potom, čo si do nich majiteľ ako poistku vložil dva a pol kilogramu ťažké závažia.

Susedov kocúria kleptománia podľa Rumboldovcov skôr baví, než rozčuľuje. Avšak svojim posledným úlovkom to Keith trochu prestrelil. „Pokiaľ ide o vrecko drog a fajku, museli sme ich zabaviť a chystáme sa s Keithom hodiť reč, kde k obom prišiel,“ povedal novinárom hovorca miestnej polície.

debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #spodná bielizeň #kleptománia #kocúr #úlovok

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....