Nahý poslanec online, nadržané pandy aj cikanie (len) u Obamovcov! Tu sú najdivnejšie správy roku 2021

Nedá sa povedať, že sme v roku 2021 nemali príležitosť sa zasmiať. Avšak, bol (a stále je) zamorený covidom-19, sužovaný požiarmi, povodňami a výstrelkami počasia... ale priniesol aj podivné a ešte podivnejšie správy, ktoré nás mohli pozdvihnúť na duchu.

03.01.2022 10:20
Aptopix Germany Zoo Pandas Foto: ,
Ilustračná fotografia: Pandy nie sú slávne svojou sexuálnou výkonnosťou. Vo Francúzsku je to však iná reč.
debata

Agentúra ČTK pripravila vlastný výber toho, čo jej novinárov pobavilo najviac:

Posledný únik

Agenti americkej tajnej služby, ktorí strážili Ivanku Trumpovú a jej manžela Jareda Kushnera, sú nepochybne muži na svojom mieste, cvičení poradiť si v každej situácii, ale ani oni nemajú bezodný močový mechúr. Len niekoľko dní pred tým, než Ivankin otec Donald Trump v januári opustil Biely dom, uniklo na verejnosť, že Ivanka a jej milionársky partner odmietali svojich bodyguardov púšťať na ktorúkoľvek z viac ako šiestich toaliet v ich washingtonskom sídle. Namiesto toho museli osobní strážcovia chodiť do neďalekého domu Baracka a Michelle Obamových.

Psí život

Polícia v kanadskom Quebecu počas koronavírusového lockdownu zastavila na ulici ženu, ktorá viedla na vodítku muža. Tvrdila, že si len vyšla von „vyvenčiť svojho psa“, čo pravidlá lockdownu umožňovali.

Pôrod nie je ospravedlnenie

Juhokórejskí oficiálni činitelia vydali upozornenie tehotným ženám, že sa musia postarať o svojich manželov, než sa vydajú do pôrodnice. Každý muž podľa nich musí mať doma nachystaný dostatok vyžehlených košieľ, čistých ponožiek a spodnej bielizne, rovnako ako mrazených jedál na dobu, ktorú jeho manželka strávi v pôrodnici. Je potrebné podotknúť, že pôrodnosť v Južnej Kórei klesá… a oficiálni činitelia sa môžu pýtať, prečo asi.

shutterstock 350335682 Čítajte viac Britke ukradli televízor, jej hrozba zničiť Vianoce prinútila susedov vrátiť ho

No do p…

Odmalička sa deti učia, že „kliať ako starý dlaždič“ nie je pekné. Ale americký výskum zistil, že ľudia, ktorí sú zvyknutí používať sprosté slová a nadávky, bývajú inteligentnejší, kreatívnejší, úprimnejší a s menšou pravdepodobnosťou sa „zapájajú do závažného neetického správania“.

Jednoducho. Prestaňte. Hovoriť.

Bývalý japonský premiér Joširó Mori rezignoval na miesto šéfa olympijských hier v Tokiu vo februári po tom, čo pregnantne a na verejnosti sformuloval, aký je jeho hlavný problém so ženami – príliš toho nenahovoria. Mori sa za svoj výrok neskôr ospravedlnil a pripojil odôvodnenie: „Ja so ženami príliš často nehovorím.“

Krajina stvorená pre lásku

Hrdosť francúzskych mužov, ktorí sa pýšia tým, že patria medzi najlepších milovníkov na svete, ešte o niečo stúpla, keď sa objavila správa, že samček pandy žijúci v zoologickej záhrade v Beauvale, sa počas jediného dňa osemkrát spáril so svojou novou partnerkou. Pandy pritom nie sú nijako zvlášť známe svojou sexuálnou výkonnosťou, ale ošetrovatelia v Beauvale uviedli, že medzi samčekom menom Jüan C' a samičkou Chuan Chuan skutočne preskočila iskra.

mačka v záhrade Čítajte viac Kocúr kleptoman nosí domov čipkované gaťky aj sáčky s drogami!

Všetci sme losos

Taiwan vyzval obyvateľov, aby si prestali meniť mená po tom, čo sa množstvo ľudí premenovalo na „Lososového Princa“ a „Lososovú Vyprážanú Ryžu“. Chceli tak využiť aprílovú propagačnú akciu istého reťazca suši, ktorý rozdával jedlo zadarmo ľuďom, ktorých meno obsahuje znak pre „lososa“.

Príliš veľký liberál

Dosť veľké problémy s privykaním na prácu z domova mal kanadský poslanec William Amos, ktorý sa najprv objavil na kamerách konferenčného hovoru dolnej komory parlamentu nahý ako nemluvňa – a o šesť týždňov neskôr boli jeho kolegovia a kolegyne svedkami toho, ako počas virtuálneho zasadnutia poslaneckého výboru močí do tégliku od kávy. „Samozrejme sa cítim zahanbený,“ povedal Amos z liberálnej strany.

Des vo vetvách

V pokojnej ulici poľského Krakova desilo chodcov „nebezpečne vyzerajúce zviera“ číhajúce na strome… avšak len do chvíle, než sa ukázalo, že onou príšerou je úplne neškodný croissant povlávajúci vo vetre.

žena, strach, obavy, nedôvera, mladá žena Čítajte viac Tajomná beštia na strome vydesila krakovské sídlisko! Nasmejete sa, keď zistíte, čo to bolo

Žiadna novinárska kačica!

Vedeckým svetom v septembri zahýbala správa, že kačice vedia hovoriť – teda rovnako ako napríklad papagáje napodobňovať ľudskú reč alebo napríklad zvuk zatváraných dverí. A ide im to náramne!

Mizerný signál

Kosovský chirurg Skender Telaku dokázal vytiahnuť mobilný telefón zo žalúdka väzňa bez toho, aby ho musel operatívne otvoriť. Muž mobil prehltol, aby ho ukryl pred väzenskými dozorcami. A mal šťastie, že počas delikátneho zákroku nezazvonil.

Väzenie, sladké väzenie

Ako sa zdá, väzenie vôbec nemusí byť zlým miestom. Dokázal to Talian, ktorého súd poslal za drogové prečiny do domáceho väzenia. Už po pár týždňoch ale prosil policajtov, nech ho strčia do „normálneho lochu“, pretože to doma nemôže s manželkou vydržať. Policajti tridsaťročnému mužovi z Albánska vyhoveli a poslali ho za mreže.

debata chyba
Viac na túto tému: #humor #správy #bilancia #2021

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...