Robotický vysávač Fluffy sa dostal na titulky v rakúskych médiách! Čo sa mu podarilo?

Robotický vysávač menom Fluffy sa postaral o pozdvihnutie v rakúskom meste Wieselburg, keď začiatkom tohto týždňa "utiekol" z tamojšieho lahôdkárstva.

28.01.2022 12:00
debata

Nájsť ho pomohol až článok na titulnej strane novín. Robot pred svojim únikom na slobodu niekoľko týždňov usporiadane upratoval v obchode Ingrid Prucknerovej. Potom však nečakane utiekol, čo zdokumentovala: Presne o siedmej hodine, keď už má vysávač obvykle hotové, sa posuvné dvere v rámci pravidelnej rannej skúšky otvorili a hneď zase zavreli. „V momente to využil,“ povedala Prucknerová. Robot sa razom ocitol na námestí a hneď sa vydal na cestu mestom.

„Vyšiel na ulicu, auto ho asi neprešlo, inak by som našla trosky. Prípadný nepoctivý nálezca s tým tiež nič neurobí, pretože stanica je stále u nás. Prosíme o vrátenie, pokiaľ ho niekto nájde,“ uviedla Prucknerová v príspevku na facebooku, ktorý si všimli bezplatné viedenské noviny Heute, správu umiestnili na prvú stranu.

Výzva zafungovala. Jedna žena nahlásila, že videla, ako vysávač odvážajú smetiari v presvedčení, že ide o odpad pohodený na ulici. Prucknerová sa s nepoškodeným robotom následne „stretla“ v zbernom dvore. Pre prípad, že by Fluffy opäť ušiel, naňho nalepila nálepku s „miestom bydliska“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rakúsko #útek #vysávač

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...