Vyhral jackpot v kasíne vo Vegas, ani o tom nevedel! Ako sa skončilo pátranie po šťastlivcovi?

Hrací automat mal poruchu a personál ani hráč samotný nevedeli, že padol progresívny jackpot.

08.02.2022 14:00
debata (1)

Kasíno v americkom Las Vegas po takmer troch týždňoch vypátralo výhercu jackpotu, ktorý ale o svojom úspechu kvôli poruche na hracom automate nevedel. Turista z Arizony Robert Taylor tak dodatočne dostal svoju výhru 229 368 dolárov, napísal The Guardian.

Hrací automat mal poruchu a personál ani hráč samotný nevedeli, že padol progresívny jackpot. Keď sa stroj neskôr podarilo opraviť, vedenie kasína začalo po neznámom šťastlivcovi pátrať. Do jeho hľadania sa zapojila Nevadská rada pre kontrolu hazardných hier, ktorá prešla hodiny videozáznamov, oslovila možných svedkov a analyzovala ďalšie dáta vrátane záznamov o preprave cestujúcich v okolí kasína.

„Nevadská rada pre kontrolu hazardných hier má za úlohu prísne regulovať herný priemysel, chrániť hernú verejnosť a zabezpečiť, aby tento priemysel prinášal štátu Nevada prospech,“ uviedol James Taylor, šéf odboru vymáhania práva tejto rady.

Keď úradníci Taylora vypátrali, bol už späť doma v Arizone. Cez nasledujúci víkend si ale pre svoju výhru do Las Vegas prišiel.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Las Vegas #jackpot

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...