Sláva Ukrajine, odkázali Bon Jovi! Ich megahit je hymnou v Odese, ktorá sa chystá na ruský útok

Podporu Ukrajine v rámci vojnovej invázie Ruska do krajiny už vyjadrili mnohé známe tváre svetového šoubiznisu a umeleckého sveta. V utorok sa ku nim pridal aj spevák a skladateľ Jon Bon Jovi s členmi kapely Bon Jovi.

23.03.2022 11:56
Jon Bon Jovi, 2021 Foto:
Spevák Jon Bon Jovi na zábere z roku 2021, tesne pred oslavou svojich okrúhlych 60. narodenín.
debata (2)

Podporu Ukrajine v rámci vojnovej invázie Ruska do krajiny už vyjadrili mnohé známe tváre svetového šoubiznisu a umeleckého sveta. V utorok sa ku nim pridal aj spevák a skladateľ Jon Bon Jovi s členmi kapely Bon Jovi.

Na oficiálnom profile hudobnej skupiny na Twitteri sa objavilo video z ukrajinskej Odesy, ktoré zachytáva prípravu domácich na ruský útok. Pohľad do prístavu ukazuje desiatky mužov, ktorí prekladajú pieskové vrecia na zátarasy a valy. Aby im to išlo od ruky, majú aj hudobný sprievod a podporu. A nie hocijakú. V pozadí jasne a hlasno znie pieseň It's my life od kapely Bon Jovi. Jeden z najväčších hitov americkej skupiny sprevádza vlastnou hrou na bicie aj miestny mladík, ktorého filmujú viacerí nadšenci.

Amelija Anisovyčová Čítajte viac Dievčatko, ktoré v kryte spievalo hit z Frozen, vystúpilo v Poľsku. Pri jej hymne idú slzy do očí

„Táto je pre všetkých, ktorí stoja za svojou krajinou,“ znie popis videa a sprevádza ho aj odkaz „Slava Ukraini“. Formácia zdieľala video, ktoré sa objavilo na Twitteri pár hodín predtým a vyjadrila tak podporu, ale aj obdiv ukrajinským obyvateľom, ktorí sa snažia brániť svoju krajinu pred inváziou ruskej armády.

Britain Wimbledon Tennis Čítajte viac Beckham zveril svoj Instagram ukrajinskej lekárke: Zábery tehotných žien v pivnici ukazujú tvár vojny

Po zverejnení videa na Twitteri nasledovali stovky komentárov od fanúšikov aj užívateľov internetu. Mnohí ďakujú kapele, že upriamuje pozornosť na krajinu a jej boj s násilným vpádom Ruska. Objavuje sa napríklad aj komentár, v ktorom jeden z prispievateľov vysvetľuje, že je ťažké vysvetliť, ako Ukrajinci milujú skladbu It's my life a že je pre mnohých stelesnením deklarácie slobody v post-sovietskej ére.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Twitter #podpora #Bon Jovi #vojna na Ukrajine

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...