Príbeh spievajúceho inštalatéra zaujal v Hollywoode! Objavil ho producent, keď mu opravoval kúpeľňu

Hollywood sfilmuje príbeh britského inštalatéra, ktorý vydal album vďaka tomu, že ho pri renovácii kúpeľne začul spievať hudobný producent.

03.04.2022 13:30
crane Foto:
Kev Crane, spievajúci inštalatér.
debata

Napísal o tom server BBC. Osud remeselníka Keva Cranea a jeho netradičnej cesty do hudobného biznisu zaujali filmárov natoľko, že od neho teraz kúpili práva na spracovanie jeho životných peripetií.

Päťdesiatročný Crane vlani v lete niekoľko týždňov pracoval na novej kúpeľni producenta Paula Conneallyho a pri práci si za doprovodu rádia spieval. Jeho hlas producenta natoľko očaril, že mu ponúkol zmluvu na vydanie albumu.

Teraz chce tento príbeh natočiť Američanka Stacy Shermanová spoločne s producentom a scenáristom Billym Rayom, ktorý napísal napríklad scenár k oceňovanej snímke Kapitán Phillips.

„Je to, ako keby sa to všetko dialo niekomu inému. Nikdy by som si nebol ani na minútu pomyslel, že sa to môže prihodiť práve mne,“ povedal BBC Crane, ktorý sa vraj teraz spoločne s Conneallym baví špekuláciami o tom, kto ho vo filmu bude hrať.

Podľa Shermanovej je príbeh spievajúceho inštalatéra pre film ako stvorený. „Čo môže byť lepšie? Spravené sifóny, zmarené sny, srdcebôľ, nádej a britská hudba,“ povedala filmárka.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kev Crane

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...