Krásne gesto Paula McCartneyho smerom k začínajúcim hudobníkom! Neuveríte, kde si môžu zahrať

Britský spevák Paul McCartney a jeho mladší brat Mike sprístupnili svoj dom z detstva dosiaľ "neobjaveným" hudobníkom, aby v ňom mohli skladať, hrať a čerpať inšpiráciu.

07.04.2022 00:00
Britain The Beatles Foto:
Zľava: Kapela The Beatles - Paul McCartney, George Harrison, Ringo Starr a John Lennon na archívnej snímke.
debata

Jednoposchodový tehlový dom na ulici Forthlin Road v anglickom Liverpoole je miestom, kde McCartney a jeho spoluhráč zo skupiny The Beatles John Lennon nacvičovali a spoločne skomponovali hity ako I Saw Her Standing There či When I'm Sixty-Four.

John Lennon, Yoko Ono, posledná fotografia, posledný deň Čítajte viac Lennonova Give Peace a Chance znela dnes celou Európou

Dom, ktorý vlastní organizácia National Trust venujúca sa ochrane pamiatok a prírody v Anglicku, Walese a Severnom Írsku, bude hostiť program s názvom Forthlin Sessions. Umelcov, ktorí v ňom strávia čas, budú vyberať Mike McCartney a miestni partneri.

Od hrania na klavíri v obývačke až po skúšanie v kúpeľni budú mať začínajúci interpreti príležitosť prežiť kreatívne chvíle na rovnakých miestach, kde sa to celé začalo aj pre „chrobákov“, a precítiť spojitosť s obrovským dedičstvom hudobnej histórie.

debata chyba
Viac na túto tému: #Paul McCartney

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....