Na Antarktíde sa zosobášil prvý gay pár! Sú spolu už 20 rokov, konečne našli dokonalé miesto

Posádka britskej výskumnej lode oslávila prvú homosexuálnu svadbu na Britskom antarktickom území.

26.04.2022 11:10
Eric Bourne a Stephen Carpenter Foto:
Záber na manželov, ktorí sa ako prvý gay pár zosobášili na britskom území Antarktídy - Eric Bourne a Stephen Carpenter oslávili svoj sobáš na pristávacej ploche helikoptéry neďaleko výskumnej stanice.
debata (4)

Svoje „áno“ si v mrazivej krajine v nedeľu povedali námorníci Eric Bourne a Stephen Carpenter, napísal v utorok spravodajský server BBC.

„Sme obaja veľmi pyšní na to, že sme prvý pár rovnakého pohlavia, ktorý sa vzal na Britskom antarktickom území,“ uviedol Eric vo vyhlásení britského ústavu pre výskum Antarktídy (BAS).

Hungary European MTV Awards 2021 Arrivals Čítajte viac Nápis na saku aj bozk gay páru ako odkaz Orbánovi! Ceny MTV v Budapešti velebia lásku pre všetkých

„Antarktída je taká neuveriteľná. Sme spolu už 20 rokov, ale keď sme prišli na Antarktídu, pripadalo nám to ako dokonalé miesto, kde do toho konečne skočiť,“ povedal jeho manžel Stephen, ktorý sa aj napriek nízkej teplote obliekol do tradičného smokingu – rovnako ako niektorí svadobčania.

Pár si nechal na snubné prstene vyryť súradnice miesta, kde sa vzal. Oddával ich kapitán lodi a na následnom večierku im zaspieval lodný lekár. Námorníci svadbu aj prvenstvo oslávili aj s ďalšími 30 členmi posádky britského polárneho plavidla Sir David Attenborough.

VIDEO: František Košarišťan – komik známy ako Fero Joke

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

4 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #homosexuál #Antarktída #mall.tv #LGBTI+

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...