Uletená kampaň: Sendviče zadarmo do konca života! Pre človeka s vytetovaným logom siete rýchleho občerstvenia

Americká sieť rýchleho občerstvenia Subway ponúka sendviče zadarmo do konca života človeku, ktorý si nechá na chrbát či hruď vytetovať 30-centimetrové logo novej kampane.

26.07.2022 13:18
sub Foto:
Sieť rýchleho občerstvenia Subway.
debata

Zhruba osemcentimetrové tetovanie na rameno, predlaktia alebo stehno sa rovná sendvičom zadarmo na rok, päťcentimetrové tetovanie sa potom rovná sendvičom zadarmo na mesiac. O kampani informoval ekonomický web stanice Fox News.

Spoločnosť Subway pozýva svojich milovníkov v stredu na party v Las Vegas, kde bude mať celkom deväť ľudí možnosť nechať si vytetovať logo novej kampane Subway výmenou za darčekové poukážky na sendviče. Jeden človek, ktorý sa rozhodne nechať si vytetovať v priemere 30-centimetrové logo, dostane darčekové poukážky v hodnote 50-tisíc dolárov.

José Mourinho s trofejou za víťazstvo v Európskej konferenčnej lige. Čítajte viac To si nakreslil sám? Fanúšikovia vtipkujú o novom tetovaní Mourinha

Podľa nezávislej webovej stránky Fastfoodprice.com, ktorá porovnáva ceny vo fastfoodových reťazcoch, stojí veľká porcia sendviča v Subway v USA priemerne 6,9 ​​dolára. Pre jedného človeka s 30-centimetrovým tetovaním loga by to teda znamenalo, že si môže objednať sendvič každý deň takmer 20 rokov. Menšie ponuky na mesačné či ročné poukážky môže využiť osem ďalších ľudí.

Dobrovoľníkom, ktorí musia byť starší ako 21 rokov a pravdepodobne doraziť s dostatočným predstihom, pretože akcia je bez registrácie, na párty v Las Vegas, vytetuje logo Subway DJ Tambe, dvojnásobný víťaz americkej televíznej súťaže Ink Master (Majster atramentu) alebo člen jeho tímu.

debata chyba
Viac na túto tému: #tetovanie #Subway

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....