Stovky fanúšikov Harryho Pottera čakali na vlak do Rokfortu! Školský rok sa začína

Fanúšikovia príbehu o kúzelníkovi Harrym Potterovi oslávili začiatok nového školského roka na londýnskej stanici King's Cross.

02.09.2022 08:35
Britain Harry Potter Foto: ,
Stovky fanúšikov Harryho Pottera oslávili začiatok nového školského roka na londýnskej stanici King's Cross.
debata

V knihe spisovateľky J. K. Rowlingovej práve z tejto stanice z vymysleného nástupišťa deväť a trištvrte odchádza parný vlak do školy v Rokforte. Deti i dospelí oblečení do kúzelníckych plášťov, s paličkami a ďalšími rekvizitami, si mohli vyskúšať kúzelnícke súboje alebo sa posadiť do repliky kupé z vlaku.

Stovky fanúšikov Harryho Pottera oslávili...
Stovky fanúšikov Harryho Pottera oslávili...
+1Stovky fanúšikov Harryho Pottera oslávili...

Populárni britskí rozhlasoví moderátori Sam Thompson a Vick Hope spolu s hosťami odpočítavali sekundy do 11:00, času odchodu vlaku. Ateliér kúzelníckych súbojov si na stanici otvoril choreograf Paul Harris, ktorý je autorom súbojov a kúziel spojených s paličkami vo filmoch o Harrym Potterovi. Herci z oceňovaného divadelného predstavenia Harry Potter a prekliate dieťa divákom zatancovali tanec s paličkami.

Stretnutie s názvom Back to Hogwarts (Späť do Rokfortu) vzniklo ako nápad niekoľkých fanúšikov, v posledných rokoch sa ale stalo oficiálnou udalosťou veľkých rozmerov. Tento rok prvýkrát bude trvať viac dní, skončí v nedeľu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Harry Potter

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...