Vinyl od Harryho Stylesa, okuliare Annie Lennoxovej: Celebrity pomáhajú Ukrajine, núkajú osobné veci za príspevok

Britskí speváci Harry Styles či Ed Sheeran, americká basketbalová legenda Shaquille O'Neal, ale aj bývalý ukrajinský boxer Vladimir Kličko darovali svoje osobné predmety do novej kampane na podporu Ukrajiny.

26.09.2022 00:00
1. priečka: Harry Styles Foto: ,
Harry Styles sa usmieva na premiére filmu My Policeman, ktorý uviedli na filmovom festivale v Toronte.
debata

Ľudia budú môcť darčeky od celebrít získať, keď prispejú na pomoc Ukrajine a následne budú vyžrebovaní. Nová kampaň, ktorú v sobotu odštartovala Nadácia Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO), má podporiť zdravotnú starostlivosť v boji zmietanej krajine, uviedla agentúra AFP.

Práve v sobotu 24. septembra, keď uplynulo sedem mesiacov od začiatku vojny, ktorú proti Ukrajine rozpútala Moskva, spustila nadácia stránku s internetovým obchodom. Za príspevok na pomoc Ukrajine sa tam ľudia dostanú do žrebovania a môžu vyhrať osobný darček od niektorej zo svetových celebrít. Nadácia WHO je nezávislou organizáciou, ktorá sa snaží získavať finančné prostriedky na podporu práce WHO.

APTOPIX France Obit Belmondo Čítajte viac Legendárny herec Alain Delon urobí v piatok televízny rozhovor s prezidentom Zelenským

Vybrané peniaze pôjdu na podporu aktivít WHO na Ukrajine a v okolitých krajinách. Nadácia dúfa, že sa im podarí získať aspoň 53,7 milióna dolárov (1,4 miliardy Sk).

Britský spevák Harry Styles do kampane daroval podpísaný vinyl, Shaquille O'Neal, ukrajinský futbalista Vitalij Mykolenko a ďalšie športové legendy zase podpísané tričká či dresy. Vladimir Kličko, bývalý boxer a brat súčasného kyjevského starostu, ponúkol do žrebovania svoje boxerské rukavice.

dermatológ, dermatologička, botox Čítajte viac Pomoc, nemáme botox ani silikón! Rusko čelí nedostatku, cena skrášľovacích zákrokov stúpa

Speváčka Annie Lennox do kampane prispela pre ňu symbolickými slnečnými okuliarmi. Ako uviedla, zábery z Ukrajiny, vrátane tých, na ktorých ženy rodia v pivniciach, ju „hlboko šokovali“. „Chcela by som vyzvať každého, aby urobil, čo je v jeho silách a podporil počas tejto krízy obyvateľov Ukrajiny,“ dodala.

Zlosovateľné lístky na jednotlivé predmety stoja päť až desať libier. Kampaň bude prebiehať do 24. októbra a výhercovia jednotlivých darov od celebrít budú vyžrebovaní 31. októbra, uviedla nadácia.

Pozrite si archívnu galériu princeznej Kate z Walesu a princa Williama
Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas návštevy...
Princ William a vojvodkyňa Kate z Cambridge...
+2Princ William a jeho manželka vojvodkyňa Kate z...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #Ed Sheeran #Harry Styles #osobné veci #Ukrajina #Annie Lennox #vojna na Ukrajine

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...