Do dražby ide slávny Aston Martin či kostýmy z bondovky! Očakávajú sa milióny

V charitatívnej aukcii, ktorá sa uskutoční v najbližších dňoch, bude možné zakúpiť jeden z najslávnejších filmových automobilov všetkých čias, Aston Martin DB5 agenta 007 Jamesa Bonda.

27.09.2022 12:56
Fall Film Preview Foto: ,
Záber na herca Daniela Craiga v automobile Aston Martin z filmu Nie je čas zomrieť.
debata

Dražiť sa budú aj kostýmy, ktoré mal predstaviteľ britského agenta herec Daniel Craig na sebe v doposiaľ poslednej bondovke Nie je čas zomrieť, uviedla agentúra Reuters.

Aukcia bude mať dve časti. Prvá, živá dražba sa odohrá už túto stredu. Do internetovej aukcie potom bude možné prihadzovať až do takzvaného Dňa Jamesa Bonda, ktorý pripadá na 5. októbra. Ide o dátum svetovej premiéry prvej bondovky Dr. No v roku 1962.

Vojvodkyňa Kate vyzerala úchvatne v zlatých...
Herec Daniel Craig na premiére bondovky Nie je...
+26Herečka Ana de Armas v kreácii Louis Vuitton.

V slávnom svetlošedom automobile sa James Bond preháňal napríklad počas nakrúcania v skalnom meste Matera na juhu Talianska. Ide o jednu z ôsmich replík, ktoré boli pre film vyrobené. Odhadovaná cena automobilu sa pohybuje okolo 1,5 až dvoch miliónov libier.

Podľa Adriana Humea-Sayera z aukčnej siene Christie's dokáže automobil „všetky neuveriteľné kaskadérske kúsky“, ktoré slávny agent v Matere podnikal.

Pierce Brosnan a herečka Minnie Driver Čítajte viac Kritika?! Zdá sa, že Pierce Brosnan si o poslednej bondovke myslí svoje... Toto!

Do aukcie pôjde tiež podpísaná klapka filmu Nie je čas zomrieť s odhadovanou cenou 5000 až 7000 libier aj kostýmy, ktoré nosil Daniel Craig a jeho hereckí kolegovia – Rami Malek ako zločinec Safin či Lashana Lynch ako agentka 007 Nomi. Celkovo sa bude dražiť asi 60 predmetov, výťažok z aukcií pôjde rôznym charitatívnym organizáciám.

debata chyba
Viac na túto tému: #dražba #Aston Martin #charita #kostýmy #Jmes Bond

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...