Zamatové šaty princeznej Diany či dres LeBrona Jamesa idú do dražby. Budú z toho milióny?

V USA sa bude koncom mesiaca dražiť známa zamatová róba princeznej Diany, v ktorej sa fotila aj pre časopis Vanity Fair tesne pred svojou smrťou.

07.01.2023 10:32
Princezná Diana na zábere z roku 1995. Foto: ,
Princezná Diana na archívnom zábere.
debata (1)

Aukčná sieň Sotheby's očakáva, že by sa mohla predať až za 120-tisíc dolárov. V rovnakej aukcii sa bude predávať aj víťazný dres amerického basketbalistu LeBrona Jamesa, v ktorom v roku 2013 získal titul v NBA. Jeho cena sa môže vyšplhať až na päť miliónov dolárov (113 miliónov korún), napísal server stanice CNN.

Books Prince Harry Čítajte viac Najšokujúcejšie obvinenie vôbec! William ma v hneve schmatol a zložil k zemi, hovorí princ Harry o bratovi

Temne fialové šaty bez ramienok od britského návrhára Victora Edelsteina si obliekla Diana napríklad na oficiálnej fotografii kráľovskej rodiny v roku 1991, ale aj o šesť neskôr, keď ju fotografoval slávny módny fotograf Mario Testino. Princezná ich v roku 1997 spolu s ďalšími 78 róbami darovala do charitatívnej aukcie.

Sotheby's bude 27. januára dražiť okrem spomenutých napríklad aj vstupenku na narodeninový večierok amerického prezidenta Johna F. Kenneydyho, na ktorom v roku 1962 oslávencovi spievala Marilyn Monroe.

Herečka Elizabeth Debicki ako princezná Diana.
Herec Dominic West ako princ Charles a herečka...
+16Herečka Elizabeth Debicki, ktorá si zahrala...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #princezná Diana #aukčný dom #dražby

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....