Luxusné hodinky vyrobené z recyklovaných kapsulí. Tieto hodinky sú poctou prírode

Spojenie dvoch značiek, ktorých mená aj produkty sú známe po celom svete. A na konci je poriadne prekvapivý výsledok.

16.05.2023 11:22
Hublot, ktoré vznikli v spolupráci s firmou... Foto:
Luxusné hodinky značky Hublot, ktoré vznikli v spolupráci s firmou Nespresso a sú vyrobené z recyklovaných kapsulí.
debata

Hodinárska firma Hublot vyrobila náramkové hodinky z recyklovaných kapsúl od kávy Nespresso. Obe pôvodne švajčiarske značky spoločne vytvorili hliníkové hodinky prevažne z opätovne použitých materiálov a výsledok s názvom Big Bang Unico Nespresso Origin v piatok taktiež spoločne predstavili. Informoval o tom server BFM TV.

Gwyneth Paltrow Čítajte viac Ako sa obliekajú extrémne bohatí ľudia? Luxus je základ, ale nenápadnosť víťazí, potvrdzuje to Boj o moc aj slávna herečka

Výskum a vývoj výrobku trval rok a hodinky sa budú predávať v limitovanej edícii 200 kusov. Firmy kladú pri ich prezentácii dôraz na kvalitu, ale najmä na udržateľnosť a ohľaduplnosť k životnému prostrediu.

Hodinky sú svetlo zelené, kvôli odkazu na prírodu a tiež je to farba kapsúl používaných na kávu Peru Organic. Na značku Nespresso odkazuje malé písmeno N na tlačidle.

zväčšiť Luxusné hodinky značky Hublot, ktoré vznikli v... Foto: HUBLOT
Luxusné hodinky značky Hublot, ktoré vznikli v spolupráci s firmou Nespresso a sú vyrobené z recyklovaných kapsulí. Luxusné hodinky značky Hublot, ktoré vznikli v spolupráci s firmou Nespresso a sú vyrobené z recyklovaných kapsulí. Zelená farba, ale aj balenie hodiniek odkazujú na ekologické posolstvo.

Z recyklovaných hliníkových kapsúl je vyrobených niekoľko dielov hodiniek – telo, luneta, korunka a tlačidlá. Prístroje sa budú predávať s tromi verziami remienka. Jedna z nich je opäť z hliníka z kapsúl, ďalšia z kaučuku a tretia z látky. Na látkovej verzii výrobcovia spolupracovali so spoločnosťou SingTex, ktorá sa zameriava na výrobu látok z kávovej usadeniny.

Hodinárska firma Hublot bola založená vo Švajčiarsku a teraz je súčasťou francúzskej skupiny LVMH, najväčšieho výrobcu luxusného tovaru na svete. Nespresso patrí k značkám švajčiarskeho Nestlé, najväčšej potravinárskej firmy na svete.

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #hodinky #recyklácia #kapsule #Nespresso #Hublot

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...