Vyzerá fantasticky! Nespoznávam ju, znovu našla radosť... Komentáre na adresu princeznej Charlene sú ódy, keď uvidíte jej novú premenu, pochopíte

Sedemdesiat rokov - presne toľko sa už píše história jedného z najpompéznejších podujatí monackého kniežatstva. Slávny bál ruží má za sebou aj ďalší ročník, ozdobili ho členky kniežacej rodiny.

25.03.2024 13:00
debata (1)
Princezná Charlene z Monaka prekvapila... Foto: Profimedia
Princezná Charlene z Monaka Princezná Charlene z Monaka prekvapila nohavicovým overalom z dielne dizajnéra Elieho Saaba. Na Bále ruží sprevádzala manžela - princa Alberta.

Ani jednej sa však opäť neušlo toľko pozornosti, ako dáme po boku kniežaťa Alberta II. – jeho manželke Charlene. Princezná totiž absolútne prekvapila, keď sa na charitatívnom podujatí objavila s imidžom a v kreácii, akú by ste na plesovom podujatí nepredpokladali.

Britain Coronation Čítajte viac Slová priamo z vnútra kráľovskej rodiny: Takto vraj Karol III. zvláda vlastnú diagnózu. Pod maskou pokoja a úsmevmi sa skrýva...

Štyridsaťšesťročná blondínka si obliekla trblietavý nohavicový overal z dielne libanonského dizajnéra Elieho Saaba, ktorý doplnil zlatými sandálikmi. Údiv aj prekvapenie vyvolala aj jej úprava – účesu totiž tentoraz dominovala ofina a nádych kabaretnej atmosféry. Bolo to však celkom logické – témou tohtoročného Bálu ruží totiž bolo disko.

Princezná Charlene z Monaka prekvapila...
Zľava: Dizajnér obuvi Christian Louboutin,...
+6Španielska dizajnérka Agatha Ruiz de la Prada...

Matka dvoch detí sa postavila do čela hviezdnych hostí, ktorí tematickú výzvu poňali naozaj adekvátne a ujali sa jej so cťou. Francúzsky dizajnér obuvi Christian Louboutin sa pridal tiež, jeho afro parochňa však pôsobila zbytočne lacno. Na adresu Charlene sa narozdiel od neho zniesla spŕška pozitívnych a nadšených komentárov na sociálnych sieťach. „Nespoznávam ju, vyzerá skvelo,“ napísal jeden z užívateľov. „Vyzerá akoby konečne našla radosť zo života,“ pridala sa ďalšia diskutujúca.

Princezná Charlene z Monaka na slávnom Bále... Foto: Profimedia
Princezná Charlene z Monaka Princezná Charlene z Monaka na slávnom Bále ruží, ktorý bol tentoraz v téme diska, predviedla netradičný nový účes.

Medzi hosťami nechýbali ani deti princeznej Caroline, teda švagrinej princeznej Charlene. Práve Caroline totiž pred časom po svojej zosnulej mame, kňažnej Grace, prebrala patronát nad benefičným podujatím. Hoci ona sama vraj schválila tému večeru, dorazila v decentnej, no luxusnej trblietavej róbe Lanvin.

Knieža Albert II a jeho manželka, princezná Charlene Čítajte viac Princezná Charlene vraj míňala milióny, zamestnala ženu, ktorá uväzovala psov v sprche aj nelegálne pestúnky. Albert má údajne tajné fondy na deti a ex-milenky

Jej staršia dcéra Charlotte Casiraghi stavila na obľúbený Chanel a šaty haute couture, mladšia Alexandra, princezná hanoverská, si obliekla model Celine. Úchvatne však vyzerala nevesta princeznej Caroline, manželka jej syna Pierra. Talianska šľachtičná Beatrice Borromeo očarila v róbe Dior Haute Couture. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #róba #princezná Caroline #Monako #princezná Charlene #Bál ruží #disko

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....