Na posadnutosť Harrym Stylesom doplatila! Tisíce listov a pohľadníc, prenasledovanie... Súd už vyriekol rozsudok

Britský súd poslal na 14 týždňov do väzenia ženu, ktorá prenasledovala popového speváka Harryho Stylesa a za necelý mesiac mu zaslala na 8 000 papierových či elektronických pohľadníc.

23.04.2024 00:00
Harry Styles Foto: ,
Harry Styles.
debata

Zanietená obdivovateľka bývalého člena skupiny One Direction má tiež na desať rokov zákaz približovať sa k svojmu idolu a nesmie chodiť ani na jeho vystúpenia.

Tridsaťpäťročná Brazílčanka Myra Carvalh bola obvinená zo stalkingu, ku ktorému sa na súde priznala. Počas svojho pobytu v Británii 30-ročnému hudobníkovi posielala množstvo ručne písaných listov a na internete objednávala množstvo elektronických pohľadníc, ktoré chodili na jeho adresu. Adresovala mu aj niekoľko svadobných pohľadníc. Dva listy mu doručila osobne.

Harry Styles na záberoch paparazzov s herečkou Taylor Russell Čítajte viac Dotyky, smiech, nežné gestá: Večný lámač sŕdc Harry Styles má novú priateľku, snúbi sa v nej talent aj krása

Carvalh odišla kvôli spevákovi do Británie vlani v decembri bez toho, aby o tom povedala svojej rodine. Ubytovala sa v hosteli na západe Londýna, aby mohla byť pri ňom čo najbližšie. Súd jej okrem zákazu približovať sa k Stylesovi zakázal priamo či nepriamo Stylesa kontaktovať. Vyhradil tiež zónu na severozápade Londýna, kam Carvalh nesmie vstupovať. Musí tiež spevákovi uhradiť sumu 134 libier.

debata chyba
Viac na túto tému: #Harry Styles

+ Varte si doma sami, snažte sa obmedziť polotovary, prospeje vám to.
Každá práca vás niečomu naučí, preto sa...

+ Neseďte doma pri monitore, dosť času pri ňom predsa trávite v škole.
Premýšľajte o dlhodobej kariére, finančný...