Horúci románik s Collinom Farrellom či svadba, počas ktorej bola 'na mol'. Poriadne pikantný život Britney Spearsovej

Pop ikona aj škandálmi ovenčená hviezda. Azda neexistuje na svete dospelý človek, ktorý by v súčasnosti nepoznal meno Britney Spears.

31.03.2024 00:00
Britney Spears Foto:
Britney Spears v roku 2011.
debata (1)

Kým niektorí ju vnímajú ako pop-ikonu, poznajú slová jej piesní naspamäť, vedia, v ktorom videoklipe mala čo oblečené, iní jej nevedia prísť na meno a poznajú ju iba cez početné škandály, ktoré sprevádzajú jej život. Memoáre Britney Spearsovej vyšli v utorok v slovenskom preklade. Titul Žena vo mne je odvážny a dojímavý príbeh o slobode, sláve, materstve, prežití, viere a nádeji.

zväčšiť
Žena vo mne

„Ako dievčatko som sa celé hodiny prechádzala v lese za naším domom v Louisiane a spievala si… Pred návratom domov som zabočila k susedom a prešla cez ich anglickú záhradu až za bazén. Naši susedia mali na dvore drobné okruhliaky, na ktoré celý deň svietilo slnko, a preto vždy príjemne hriali. Ľahla som si na ne, hľadela na oblohu, cítila teplo na chrbte aj na tvári a v duchu si hovorila: Dokážem ísť v živote vlastnou cestou. Dokážem si splniť sny?“ aj spomienky na detstvo sa objavia v knihe.

britney Čítajte viac Rok po svadbe je koniec! Britney Spears sa rozchádza s manželom, v hre je nevera

Ale memoáre prinášajú aj pohľad na jej sexuálne škandály či vzťahy so slávnymi mužmi. Jedným z nich bol podľa jej slov aj mimoriadne horúci románik s hercom Collinom Farrellom. Trval síce krátko, ale bol poriadne intenzívny. V pasáži knihy Spears tvrdí, že ju s Farrellom zoznámil „promotér v istom klube“ v roku 2002, približne v čase, keď herec nakrúcal akčný triler S.W.A.T. a Spears bola len krátko rozídená so spevákom Justinom Timberlakeom.

Britney Spears v období najväčšej slávy

Mnohí si plavovlasú speváčku pamätajú práve takto.

Fotogaléria
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2000.
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 1999.
+1Bola vzorom pre mnoho dievčat a mladých žien. V...

Speváčka prišla pozrieť herca na pľac spomínaného filmu a to bol začiatok ich dvojtýždňového vášnivého vzťahu či skôr aférky. „Vášnivý boj je jediné slovo pre to,“ vysvetľuje speváčka. Na ich prvom rande, keď ho navštívila na pľace, sa poriadne „rozpálili“. „Boli sme celkom bez seba, vášnivo sme zápasili. Bolo to ako v pouličnej bitke,“ spomína Spears na ich spoločné chvíle v opojení vášne.

V jednej z kapitol knihy si speváčka zaspomínala na svoje kratučké manželstvo s kamarátom z detstva Jasonom Alexandrom, ktoré uzavreli v roku 2002 v Las Vegas. Slová, ktoré mu venovala, však veľmi potešujúco neznejú. "Veľmi opitá“ a „poriadne znudená“ sú opisy, ktoré spája so svojím rozhodnutím povedať áno svojmu kamarátovi zo základnej školy, s ktorým sa vraj poznala večnosť. „Ani si poriadne nepamätám tú noc, ale skladá sa mi v hlave mozaika, že sa motáme po hotelovej lobby a potom pozeráme na izbe telku. Najprv Úsmev Mony Lisy a potom Texaský masaker motorovou pílou,“ napísala v knihe Britney Spears.

britney Čítajte viac Manžel musel od Britney Spearsovej ujsť. Násilie, nevera aj čudesná zbierka speváčky v spálni - bolo toho priveľa

Spears je multiplatinová popová speváčka a držiteľka ceny Grammy s viac než stomiliónovým predajom albumov na celom svete. V roku 2021 ju časopis Time zaradil medzi 100 najvplyvnejších ľudí sveta. V roku 2012 vošiel do Rock'n'rollovej siene slávy jej album Blackout.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears

+ Naslúchajte svojmu telu, vie, čo je pre vás najlepšie.
Zabudnite na peniaze, momentálne by ste mali mať iné...

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich potrebuje.
Nebuďte lenivý a pokúste sa každý deň spraviť aspoň...