Manžel musel od Britney Spearsovej ujsť. Násilie, nevera aj čudesná zbierka speváčky v spálni - bolo toho priveľa

Je to len pár dní, čo svet obletela správa o krachu manželstva speváčky Britney Spearsovej a Sama Asghariho.

19.08.2023 00:00
britney Foto:
Speváčka Britney Spears a fitness tréner Sam Asghari.
debata

Udialo sa tak len 14 mesiacov od ich honosnej a prominentami nabitej svadby.

britney Čítajte viac Rok po svadbe je koniec! Britney Spears sa rozchádza s manželom, v hre je nevera

Dvadsaťdeväťročný model, herec a osobný tréner sa odsťahoval zo spoločnej domácnosti po veľmi výbušnej hádke, písal britský bulvárny denník Mirror a dodal, že vzťah malo „pochovať“ podozrenie z nevery, ktorej sa údajne mala dopustiť Spears, pridali sa dlhodobé problémy a hlučné a násilné hádky.

Britney Spears na archívnej snímke. Čítajte viac Zašla Britney Spears vo zverejňovaní nahých fotiek priďaleko? Aké to musí byť pre jej synov, pýta sa jej exmanžel

Po mnohých špekuláciách, ktoré priniesli americké a britské médiá, sa o slovo prihlásil aj Sam Asghari, ktorý rozchod potvrdil na Instagrame. O krachu manželstva a vzťahu napísal: „Po 6 rokoch lásky a oddanosti jeden druhému sme sa s manželkou rozhodli ukončiť našu spoločnú cestu. Zachováme si lásku a úctu, ktorú k sebe prechovávame a prajem jej vždy to najlepšie. Takéto veci sa stávajú. Žiadať o súkromie sa mi zdá smiešna, preto vás chcem požiadať, aby boli všetci, vrátane médií, láskaví a ohľaduplní.“

Speváčka Britney Spears na zábere z roku 1999.
Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2000.
+13Speváčka Britney Spears na zábere z roku 2002,...

Americký portál „TMZ“, ktorý ako prvý informoval o rozchode manželov, tvrdí, že od zdrojov z okolia páru sa dozvedel, že Spears Asghariho údajne počas rokov ich spoločného vzťahu opakovane fyzicky napádala. Začiatkom tohto roka vraj Asghari práve spal v manželskej posteli, keď ho speváčka napadla. On nekládol odpor a skončil s modrinou na oku.

Okrem toho u Asghariho vzbudzovala obavy aj rozsiahla zbierku nožov, ktorú speváčka zhromaždila. Spears je vraj fascinovaná nožmi a má ich roztrúsené po celom dome – vrátane zbierky v spálni. Podľa nemenovaného zdroja žije speváčka v strachu z napadnutia neznámymi osobami. Spearsovej údajná nevera mala byť len jedným z mnohých jej prešľapov, ktorých už bolo na Asghariho priveľa, píše magazín People.

britney Čítajte viac Príbeh lásky Spearsovej a jej čerstvého manžela? On odišiel z Teheránu, ona ho oslovila banálne: Ahoj, som Britney

V júni sa o slovo prihlásil jej exmanžel, s ktorým má dvoch synov, tanečník Kevin Federline. Nielen on, ale aj speváčkin otec, Jamie Spears (70), dali nahlas najavo, že sa o 41-ročnú popovú hviezdu boja. Vyjadrli podozrenie, že Britney je opäť závislá od drog – viac tu.

Spears a Asghari manželstvo uzavreli vlani v júni, sedem mesiacov po tom, čo si popová hviezda na súde vybojovala ukončenie svojho opatrovníctva, kvôli ktorému sa nemohla vydať. Štyridsaťročná popová hviezda, ktorá už má dvoch dospievajúcich synov z predchádzajúceho manželstva s tanečníkom Kevinom Federlinom, tento rok ohlásila, že s Asgharim čaká dieťa. V máji ale prišla smutná správa, že potratila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...