Najlepšia macocha pre moje deti, vyznal raper lásku druhej manželke. Vo Vegas ich neprehliadol nik, oslávenkyňa Bianca prišla (skoro) hore bez

Exhibicionistický štýl manželky, ale aj škandalózne vyjadrenia a správanie rapera Kanye Westa im už zatvorilo niekoľko dverí. Vo Vegas sú však zatiaľ za hviezdy. Aj napriek (alebo možno vďaka) ochote šokovať.

10.01.2024 00:00
Raper Kanye West a jeho manželka Bianca Censori Foto:
Raper Kanye West a jeho manželka Bianca Censori na archívnom zábere z Berlína.
debata

Len pred pár dňami sa objavili na verejnosti zábery z návštevy kontroverzného amerického rapera a jeho manželky Biancy Censori v slávnom meste hriechu. Portál TMZ.com získal nahrávku, na ktorej je manželská dvojica zachytená kamerovým záznamom v kasíne Lynn.

Jeremy Allen White a speváčka Rosalia Čítajte viac Sláva ho stála manželstvo, lásku našiel u tejto španielskej megastar: Herca Whitea, ktorý sa vyzliekol pre reklamu, zachytili s...

Na tom by nebolo nič také výnimočné, keby sa Bianca Censori opäť nepredviedla ako poriadna provokatérka. Na prechádzku po herni jej stačila len miniatúrna podprsenka či skôr pár šnúrok a trojuholníčky látky, ktoré tento intímny odev mali pripomínať.

zväčšiť Raper Kanye West a jeho manželka Bianca Censori... Foto: Profimedia
Raper Kanye West a jeho manželka Bianca Censori Raper Kanye West a jeho manželka Bianca Censori na zábere z Las Vegas.

Dvojica spoločne v Las Vegas oslávila narodeniny Censoriovej, ku ktorým jej verejne zagratuloval aj slávny manžel. Ako inak, na sociálnej sieti. West odkázal životnej partnerke nasledovné: ""Všetko najlepšie k narodeninám tej najkrajšej a super neposlušnej ikonickej múze, inšpiratívnej talentovanej umelkyni v architektúre s IQ 140, ktorá ma miluje každý deň – aj vo chvíľach, keď sa mi polovica sveta otočila chrbtom," napísal v sobotu West na Instagrame.

Ben Affleck a Jennifer Lopez na premiére...
  Elvis Presley, jeho manželka  Priscilla, a...
+5Bruce Willis a Demi Moore.

Oslávenkyňu, ktorá dovŕšila 29 rokov nazval tiež „najúžasnejšou nevlastnou mamou mojich detí“ a dodal, že Censoriovú veľmi miluje.

Samotná Bianca sa verejne veľmi nevyjadruje, ale miesto slov často prehovárajú činy. Alebo jej vzhľad. A čo sa toho týka, dokáže naozaj poriadne provokovať. Okrem mini-podprsenky z Vegas má už na konte aj prechádzanie sa na verejnosti hore bez, keď si na poprsie len pritláčala vankúš.

Kim Kardashian Čítajte viac Kardashianka predvádza krivky v exotike: Dobrú náladu jej nevzal ani exmanželov škandál. Benátky pobúril na plnej čiare

Minulý rok v septembri dvojica vyvolala poriadny škandál v Benátkach. Na jednom z člnov ich vraj totiž pristihli pri sexuálnej aktivite. Spoločnosť, ktorej čln patril, vyhlásila, že West s manželkou majú u nich doživotný zákaz a nie sú viac vítaní na ich lodiach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #škandál #Kanye West #Las Vegas #provokácia #Bianca Censori

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...