Kardashianka predvádza krivky v exotike: Dobrú náladu jej nevzal ani exmanželov škandál. Benátky pobúril na plnej čiare

Krátku dovolenku si v týchto dňoch užíva americká celebrita a podnikateľka Kim Kardashian.

12.09.2023 00:00
Kim Kardashian Foto:
Kim Kardashian si odskočila na krátku dovolenku na súostrovie Turks and Caicos. Pozornosť strhli jej krivky aj miniatúrne bikiny.
debata

Známu televíznu star a hviezdu mnohých reklamných kampaní či autorku a zakladateľku vlastnej značky bielizne zachytili objektívy paparazzov na malebnej pláži súostrovia Turks & Caicos. Kim, mama štyroch detí, sa po piesočnatom pobreží prechádzala sama. Pozornosť pritiahla nielen jej slávna tvár, ale aj krivky. Tie zaodela len do miniatúrnych ružových bikín. Ako inak, z vlastnej kolekcie značky SKIMS.

Eugenia Silva Čítajte viac Luxus, krása, erotika aj neha: Toto je 25 najkrajších rób z festivalu v Benátkach, uchvátila Chastain či Coppola, ale aj ex-Bondgirl Murino

Kardashianovej odlet na dovolenke na karibský ostrov prišiel len pár dní po tom, čo sa na prvých stránkach médií ocitol jej bývalý manžel – raper Kanye West. Opäť v kontroverznom kontexte.

zväčšiť Kim Kardashian si odskočila na krátku dovolenku... Foto: Profimedia
Kim Kardashian Kim Kardashian si odskočila na krátku dovolenku na súostrovie Turks and Caicos. Pozornosť strhli jej krivky aj miniatúrne bikiny.

Amerického rapera a dizajnéra totiž zachytili objektívy počas nedávnej návštevy Benátok, kde prebiehal do minulej soboty 80. ročník filmového festivalu, v chúlostivej situácii. Či zjavne chúlostivej.

Kim Kardashian Čítajte viac Toto si obliekla ako hosť na svadbu? Pozvať Kardashianku stojí za rozmyslenie, veď sa nik nepozerá na nevestu...

Podľa paparazzovských záberov sa totiž zdá, že West sa premával na jednom z motorových člnov v benátskych kanáloch a jeho súčasná manželka, Bianca Censori bola zohnutá pri jeho lone. West mal údajne spustené nohavice a viaceré bulvárne médií naznačovali, že dvojica pravdepodobne na lodi prevádzkovala sexuálnu aktivitu. Niekoľko turistov videlo údajne z uličiek okolo kanálov raperov obnažený zadok, píše Daily Mail.

zväčšiť Raper Kanye West a jeho manželka Bianca Censori... Foto: Profimedia
801175098 Raper Kanye West a jeho manželka Bianca Censori na návšteve Benátok koncom augusta.

Odpoveď na seba nenechala dlho čakať – lodná spoločnosť Venezia Turismo Motoscafi, ktorej čln patril, vyhlásila, že West s manželkou majú u nich doživotný zákaz a nie sú viac vítaní na ich lodiach. Spoločnosť sa obhajovala tím, že vodič lode sa venoval premávke a nevšimol si aktivitu páru. Ak by sa tak vraj stalo, okamžite by zakotvil pri najbližšom brehu a kontaktoval príslušné autority. Kanye West a jeho polovička majú na konte škandálov za posledné mesiace niekoľko.

Pozrite si tiež: Najlepšie oblečené hviezdy z 80. ročníka MFF Benátky
Herečka Jessica Chastain vyzerala na červenom...
Režisérka Ava DuVernay prichádza na premietanie...
+22Modelka Bar Refaeli ozdobila premiéru v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zákaz #škandál #manželka #Kim Kardashian #Kanye West

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...