Naozaj sú už ako manželia definitívne od seba? Signály od Natalie Portmanovej hovoria pomerne jasnou rečou

O kríze v manželstve hollywoodskej hviezdy Natalie Portmanovej špekulovali médiá už od júna.

11.01.2024 00:00
Herečka Natalie Portman v úchvatnej róbe... Foto: ,
Herečka Natalie Portman na Zlatých glóbusoch v úchvatnej róbe Christian Dior Haute Couture.
debata

Herečka a dvojnásobná matka však zaryto mlčí a tak sa dohady šíria ďalej. Jej sólo vystúpenie na Zlatých glóbusoch o návrate k manželovi, tanečníkovi a choreografovi Benjaminovi Millepiedovi, veru nevypovedalo.

Herečka Elizabeth Olsen v bielej kreácii...
Herečka Jennifer Lawrence sa objavila v kreácii...
+99Speváčka Dua Lipa v kreácii značky Schiaparelli.

V marci 2023 hollywoodska hviezda Natalie Portman (42) údajne zistila, že jej manžel Benjamin Millepied (46) má pomer s o 20 rokov mladšou Camille Étienne. Francúzske noviny „Voici“ o tom informovali v júni a zverejnili spoločné snímky choreografa a klimatickej aktivistky. Nasledovali uplakané zábery Portmanovej a Millepieda, počas víkendu sa objavila sama a bez snubného prsteňa na Zlatých glóbusov.

Jennifer Lopez a  Ben Affleck Čítajte viac Hollywoodski mladomanželia, najsledovanejší zaľúbenci aj vzťahoví nováčikovia - Zlaté glóbusy v znamení párikov

V rámci udeľovania cien poskytla Portman pre „Wall Street Journal“ veľký rozhovor, ktorý sa odohral v Paríži, kde herečka aktuálne žije kvôli práci. Podľa informácií denníka aj s jej dvoma ratolesťami, synom Alephom (12) a dcérou Amaliou (6). Benjamin Millepied, za ktorého je Portman vydatá od roku 2012, sa v rozhovore vôbec nespomína. Môže tak ísť o ďalší jasný signál ich skrachovaného manželstva.

portman Čítajte viac Ups, mohla sa aj uraziť! Bola to fakt neuvážená otázka, ktorú vypustil z úst Karol III. smerom k Natalie Portmanovej

Slávna herečka a choreograf newyorského baletu sa spoznali počas nakrúcania psychologického trileru z baletného prostredia Čierna labuť (2010). Portman oznámila svoje zasnúbenie s choreografom francúzskeho pôvodu 27. decembra 2010, keď zároveň prezradila, že čaká svoje prvé dieťa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Natalie Portman #krach manželstva

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...