Hollywoodski mladomanželia, najsledovanejší zaľúbenci aj vzťahoví nováčikovia - Zlaté glóbusy v znamení párikov

Naomi Watts a Billy Crudup, Heidi Klum a Tom Kaulitz, ale aj prekvapenie slávnostného večera... Tu sú slávne páriky zo Zlatých glóbusov.

08.01.2024 12:00
Jennifer Lopez a  Ben Affleck Foto:
Jennifer Lopez a Ben Affleck na 81. ročníku Zlatých glóbusov.
debata

Počas leta si povedali „áno“ a na Zlatých glóbus sa tak bok po boku usmievali ako mladomanželia. Naomi Watts a Billy Crudup naozaj pôsobili ako reklama na šťastie, keď kráčali po červenom koberci. 55-ročná Watts očarila v šatách na jedno rameno, ku ktorým skombinovala výrazné náušnice.

Manželia Tom Kaulitz a Heidi Klum prišli na 81....
Herečka Emily Blunt v kreácii Alexander...
+19Režisér Steven Spielberg a jeho manželka Kate...

K filmovej Barbie, Margot Robbie, sa na jej veľký večer pripojil jej „skutočný Ken“, manžel Tom Ackerley. Párik, ktorý sa stretol na natáčaní filmu Suite Francaise z druhej svetovej vojny (2014) sa zosobášil v roku 2016 a žijú spolu bez škandálov.

zväčšiť Herečka Margot Robbie v ostroružovej kreácii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Margot Robbie v ostroružovej kreácii Armani Privé. Herečka Margot Robbie v ostroružovej kreácii Armani Privé. Po jej boku manžel Tom Ackerley.

Aj americké hrdličky Kerri Russell a Matthew Rhys sa ukázali na odovzdávaní Zlatých glóbusov. Dvojica, ktorá je spolu od roku 2014 a vychováva syna Sama, si nedávno bok po boku zahrala v snímke Cocaine Bear.

Herečka Margot Robbie v ostroružovej kreácii Armani Privé. Čítajte viac Robbie ako živá bábika, Ricci v ilúzii nahej krásy, ale dve slávne 50-ničky to ovládli naplno - Aniston dokonalou figúrou a Scullyová... veď sa pozrite

Prekvapení Zlatých glóbusov bezpochyby boli aj Kylie Jenner a Timothée Chalamet, ich vzťah tak viditeľne naberá na sile. Fotografi ich „prichytili“, ako si vymieňajú bozky počas reklamnej prestávky.

zväčšiť Timothée Chalamet a Kylie Jenner ako hostia 81.... Foto: Profimedia
Timothée Chalamet a Kylie Jenner Timothée Chalamet a Kylie Jenner ako hostia 81. ročníka Zlatých glóbusov.

Nedeľná noc bola výnimočná aj pre herečku Carey Mulligan a Marcusa Mumforda Hviezda filmu Saltburn a hudobník z „Mumford and Sons“ žiarili pred objektívmi, minulý rok v tichosti ako privítali svoje tretie dieťa. Od roku 2012 sú manželmi. Aj krásna dcéra oscarovej Meryl Streep, herečka Grace Gummer prišla na udeľovanie Zlatých glóbusov, po jej boku sa usmieval hudobný producent Mark Ronson.

zväčšiť Herečka Emily Blunt v kreácii Alexander... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Emily Blunt v kreácii Alexander McQueen. Herečka Emily Blunt v kreácii Alexander McQueen. Nechýbal ani jej manžel John Krasinski.

Medzi hviezdnymi pármi sa objavili aj John Krasinski a jeho manželka Emily Blunt, Willem Dafoe a jeho o 20 rokov mladšia polovička Giada Colagrandealian, nechýbala ani jedna z najsledovanejších dvojíc Hollywoodu Jennifer Lopez a Ben Affleck či oscarová Julianne Moore a jej manžel, režisér Bart Freundlich. Viac párov si pozrite v našej galérii.

Jennifer Aniston je sexy dáma 50 plus na cenách Zlatý glóbus
Video
Zdroj: Profimedia
Ružová, sexy a ako živá bábika: Margot Robbie uchvátila na 81. ročníku Zlatých glóbusov
Video
Zdroj: Profimedia
Herečka Elizabeth Olsen v bielej kreácii...
Herečka Jennifer Lawrence sa objavila v kreácii...
+99Speváčka Dua Lipa v kreácii značky Schiaparelli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Watts #Heidi Klum #Zlaté glóbusy #Margot Robbie #Kylie Jenner

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...