Nový fešák na obzore? Francúzsky režisér je už pasé, Dua Lipa vraj zbalila tohto herca... má kukuč zlého chlapca a vraj sľubnú budúcnosť

Súkromný život populárnej speváčky známej aj slovenskému fanúšikovi ako Dua Lipa je, zdá sa, celkom pestrý. Ešte nedávno to vyzeralo, že našla šťastie v náručí francúzskeho režiséra.

13.01.2024 11:00
debata
Speváčka Dua Lipa na 81. ročníku cien Zlatý... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Dua Lipa v kreácii značky Schiaparelli. Speváčka Dua Lipa na 81. ročníku cien Zlatý glóbus v kreácii značky Schiaparelli.

Lipa sa minulý rok na filmovom festivale v Cannes objavila v spoločnosti Romaina Gavrasa – tvorcu filmu Athena, ktorý je miláčikom francúzskej kinematografie. Pre mnohých bolo ich spojenie prekvapením, následné zábery však ukázali, že britská hviezda je po boku charizmatického režiséra naozaj spokojná a vyzerá zamilovane. Vzťah trval zhruba osem mesiacov a podľa viacerých zdrojov sa rozpadol približne začiatkom decembra minulého roka.

Dua Lipa Čítajte viac Prišla neohlásená, prekvapila novým frajerom: Speváčka Dua Lipa už nie je sama, toto je jej vyvolený

Americký portál TMZ.com pred pár dňami získal video-záznam, ktorý vznikol po premiére nového seriálu z produkcie Apple TV+. Na nahrávke je zachytená cez škáru pootvorených dverí, ktoré stráži ochrankár, populárna hudobná hviezda v objatí s vysokým mužom.

zväčšiť Záber, ktorý by mal podľa amerického bulváru... Foto: Profimedia
Dua Lipa, Callum Turner Záber, ktorý by mal podľa amerického bulváru zachytávať speváčku Duu Lipu s hercom Callumom Turnerom.

Jeho totožnosť nie je stopercentne overená, keďže väčšinu času je otočený chbrtom. Novinári portálu sa však domnievajú, že podľa toho, čo má muž oblečené, výšky aj siluety by malo ísť o herca Calluma Turnera.

Zľava: Trio hereckých hviezd Callum Turner,...
Herec Austin Butler, v obleku Burberry, na...
+6Herec Sawyer Spielberg, syn režiséra Stevena...

Tridsaťtriročný britský model a herec má za sebou napríklad účinkovanie vo filme Fantastické zvery: Dumbledorovo tajomstvo, dobovej snímke Emma a len nedávno sa objavil v novinke Georga Clooneyho – filme The Boys in the boat. Projekt Masters of the air, ktorý odpremiéroval pred pár dňami v Los Angeles, je zase príbehom z leteckého prostredia a produkoval ho Steven Spielberg a Tom Hanks. V seriáli si zahral jeho syn Sawyer. Ani oni na slávnostnej premiére nechýbali.

zväčšiť Britský herec a model Callum Turner na premiére... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Britský herec a model Callum Turner na premiére novinky Masters of the Air. Britský herec a model Callum Turner na premiére novinky Masters of the Air.

O tom, či práve urastený a fešný Callum je novým partnerom na Zlatý glóbus nominovanej Lipy, sa však stále môžeme len dohadovať. Dua si svoje súkromie stráži a ku vzťahom sa nevyjadruje. Viac sa určite dozvieme v najbližších dňoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Dua Lipa #frajer #Callum Turner

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...