V New Yorku vypukla svadobná horúčka, pozrite si najkrajšie šaty

Už tretí deň patria prehliadkové móla v New Yorku krásnym princeznám v bielom - teda správne povedané modelkám v šatách pre nevesty, ktoré predstavujú svetoznámi výrobcovia z celého amerického kontinentu. Pozývame vás ochutnať nové trendy.

15.04.2008 10:19
svadobné šaty - nevesta - Oscar de la Renta -... Foto:
Svadobný model z prehliadky amerického dizajnéra Oscara de la Rentu. Predvádza ho brazílska topmodelka Flavia de Oliveira.
debata

Kolekcie pre najbližšiu sezónu už predstavili mená ako Oscar de la Renta, Carolina Herrera, Jenny Lee alebo návrhárske duo Badgley a Mischka. Hoci niektoré dámy pri výbere svadobných šiat radšej experimentujú, americkí dizajnéri stavili tentoraz skôr na elegantnú či priam rozprávkovú klasiku. Princeznovké šaty s korzetovými topmi a nadýchanou sukňou, dlhé vlečky, krištálikmi vyšívané detaily, čipkované rukavičky a jemné závoje tesne pod bradu a najmä drahé a honosné materiály – to všetko sa dalo nájsť na mólach v New Yorku.

Šancu však majú aj spomenuté experimentátorky. Kombinácia nevinnej bielej a ohnivej červenej alebo napríklad šaty s batikovanou fialovou vlečkou – aj tak si predstavujú nevesty vo firme Reem Acra. Najviac inšpirácie však získate, keď si pozriete fotogalériu. Počas svadobného dňa by mala byť nevesta ozajstnou kráľovnou…

Svadobné šaty z línie JL od návrhárky Jenny Lee.
Svadobné šaty z línie JL od návrhárky Jenny Lee.
+35Modelka predvádza svadobné šaty z línie JL od...
debata chyba

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...