Najdokonalejšie telo sveta! Elle Macpherson oslavuje jubileum po boku muža, ktorého zdedila po Bridget Jonesovej. Jej vek si netipnete

Elle Macpherson, rodená Austrálčanka, si vydobyla nezastupiteľné miesto v histórii modelingu.

30.03.2024 00:00
Elle MacPherson Foto:
Elle Macpherson pre značku ICONS (2023).
debata (2)

Pod prezývkou „The Body“ (Telo) ju poznal celý svet, roky sa usmievala z tituliek najprestížnejších módnych magazínov, bola mnohonásobnou hviezdou prestížneho plavkového špeciálu Sports Illustrated. 29. marca oslávila 60 rokov.

Elle Macpherson na zábere z roku 2018.
Elle MacPherson v roku 2009.
+6Elle MacPherson v roku 2011.

Do sveta modelingu vhupla netradičným spôsobom. Aj keď pôvodne študovala právo, prijala jednodňovú prácu ako spôsob zárobku, ktorý využila na nákup kníh. Už v roku 1982 sa objavila v prvej televíznej reklame, čo bol začiatok jej úspešnej kariéry. V roku 1986 pózovala aj na titulke prestížneho magazínu Time.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elle Macpherson (@ellemacpherson)

Z vychytenej modelky, ktorej telo často magazíny prezentovali ako najdokonalejšie na svete, sa stala v priebehu rokov úspešná podnikateľka. Je podpísaná pod líniou spodnej bielizne Elle Intimates, takisto je autorkou kozmetickej línie The Body. Modelka je matkou dvoch synov, Flynna (26) a Aureliusa (21), ktorých otcom je známy milionár Arpad Busson, s ktorým žila v rokoch 1996 až 2005.

zväčšiť Elle MacPherson pre značku ICONS (2023). Foto: Profimedia
Elle MacPherson Elle MacPherson pre značku ICONS (2023).

Na konte má aj niekoľko hereckých rolí, dodnes jej meno rezonuje medzi fanúšikmi seriálu Priatelia (1994 – 2004). Zahrala si v niekoľkých jeho epizódach rolu tanečnice Janine Lecroixovej, priateľky Joeyho (Matt LeBlanc). Objavila sa aj vo filme Batman a Robin (1997) či v dráme Na ostrie noža (1997).

60-ku oslavuje po boku muzikanta, o štyri roky mladšieho Doylea Bramhalla. Svoj vzťah dvojica zverejnila v roku 2022. Sympatický Texasan slávne ženy priam priťahuje, pred Elle Macpherson bol sedem rokov partnerom oscarovej Renee Zellwegerovej, slávnej filmovej Bridget Jonesovej. Ich vzťah sa rozpadol v roku 2019.

zväčšiť Elle Macpherson a jej partner Doyle Bramhall na... Foto: Profimedia
Elle MacPherson Elle Macpherson a jej partner Doyle Bramhall na slávnej austrálskej Bondi Beach.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Elle MacPherson

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...