V tanečnom kostýme predvádzala postavičku ako lusk, ale keď ju uvidíte v bikinách... Takto topmodelka Kocianová ozdobila pláž v Ománe

V tanečnej šou Let's Dance skončila ako prvá, slovenská topmodelka Michaela Kocianová sa však dlho nenudila. Iba nedávno odletela do Dubaja, aby tam nafotila exkluzívny módny editoriál.

11.04.2024 00:00
debata (1)
Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na... Foto: archív Michaely Kocianovej
michaela Slovenská topmodelka Michaela Kocianová na pláži v Ománe.

Trenčianska rodáčka sa aj po dvadsiatich rokoch v modelingovej brandži, ktorá oslávila práve tento rok, radí medzi najvyťaženejšie domáce krásky. A jej pôvab a dokonalé krivky mohli obdivovať aj v obľúbenej destinácii. Kocianová sa venovala najprv pracovným povinnostiam a nafotila v Dubaji editoriál pre renomovaný módny magazín. Potom však prišiel už aj čas na trochu oddychu a Kocianová sa presunula na ďalšie slnečné pobrežie.

Untitled Session114886 Čítajte viac Michaela Kocianová: Štyri roky som chodila do Paríža a nebola na Eiffelovke. Život modelky má veľa pozitív, ale nežijeme vo vatičke

Omán, znel stručný popis pod záberom, na ktorom 34-ročná Michaela pózuje v bikinách s prúžkovaným vzorom a predvádza svoju formu (určite o kúsok vylepšenú aj nedávnymi tanečnými tréningami). Aj v relácii Ide o nás pre TV Pravda pred časom uviedla, že vďaka modelingu sa dostala do mnohých kútov sveta, ktoré by normálne asi nenavštívila.

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová.
Topmodelka Michaela Kocianová je aktívna a...
+20Topmodelka Michaela Kocianová to pred...

„Moja práca mi otvára rôzne dvere. Stretávam toľko ľudí, ktorí ma niekam posúvajú, a milujem cestovanie. Robota ma zaviedla na miesta, kde by som sa možno v živote nedostala. Raz som takto bola na maličkom ostrove pri Novom Zélande. Letela som tam 36 hodín, trvalo to fakt dlho, ale keď som tam pristála, mala som chvíľu voľna pred fotením, sadla som si na pláž a pozerala sa na západ slnka. Cítila som sa ako v raji a hovorila si: panebože, milujem svoju prácu,“ prezradila Kocianová.

Celú reláciu si môžete pozrieť nižšie, vznikla pred štartom 9. série šou Let's Dance.

Mama by ma radšej videla v kancelárii, ja by som za nič nemenila
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #bikini #Michaela Kocianová #Omán #Let´s Dance

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....