Ich manželstvo bolo jedným z najsledovanejších na svete! Cindy Crawford opísala, prečo im to s Richardom Gerem krachlo

Bolo to dávno, ale ich vzťah niekoľko rokov zapĺňal stránky médií. Niet sa čomu čudovať, manželstvo hollywoodskej hviezdy Richarda Gereho a jednej z najslávnejších modeliek sveta, Cindy Crawfordovej, celkom zaslúžene priťahoval pozornosť.

24.09.2023 00:00
Cindy Crawford a Richard Gere Foto:
Cindy Crawford a Richard Gere v roku 1991.
debata (2)

Aké sú slová Cindy Crawfordovej (57) o jej bývalom vzťahu s Richardom Gerem (74)? Kráska sa zaňho vydala v čase, kedy mala niečo po dvadsiatke, on bol od nej starší o 17 rokov. Ich manželstvo trvalo v rokoch 1991 až 1995. O vzťahu, ktorý ju istým spôsobom vyformoval, prehovorila aj v dokumentárnej sérii „The Super Models“ od Apple TV+.

Cindy Crawford opísala, že bola pripravená „prispôsobiť sa“ Richardovi Geremu vo vzťahu, no pri spätnom pohľade sa jej zdá, že v ich vzťahu zaujala priveľmi pasívnu polohu.

Crawford sa pokúsila osvojiť si Gereho záujmy ako šport a budhizmus. „Na začiatku vzťahu, keď si mladá žena, povieš si: ‚Má rád bejzbal? Obľúbim si bejzbal. Má rád tibetský budhizmus? Možno sa mi zapáči, skúsim to‘.“ 20-nička Cindy Crawford bola jednoducho ochotná prispôsobiť sa osobe, do ktorej sa zamilovala, ako dodala v dokumente „The Super Models“.

zväčšiť Manželia Richard Gere a Cindy Crawford na... Foto: Profimedia
Manželia Richard Gere a Cindy Crawford na zábere z roku 1993. Manželia Richard Gere a Cindy Crawford na zábere z roku 1993.

Túto schopnosť prispôsobiť sa pripisovala svojmu mladému veku. Dokonca dočasne obmedzila svoju kariéru modelky a ponorila sa do filmového a televízneho sveta, aby získala vlastné skúsenosti. V rokoch 1989 až 1997 moderovala okrem iného reláciu MTV „House of Style“.

Richard Gere a jeho manželka Alejandra Silva Čítajte viac Richarda Gereho počas dovolenky v Mexiku hospitalizovali! V známom letovisku oslavoval 40-ku svojej manželky

Ďalší pozitívny detail vzťahu s Gerem bol aj ten, že si rozšírila svoje obzory vďaka spoločenským kruhom, v ktorých sa Gere pohyboval. „Bol starší, takže som bola v inom okruhu ľudí a už som nerobila tie isté veci,“ hovorí Crawford, ktorá je od roku 1998 vydatá za podnikateľa Rande Gerbera (61), s ktorým má dve deti – dcéru Kaiu (22) a syna Presleyho (24).

Modelka Cindy Crawford a jej manžel Rande...
Modelka Cindy Crawford a jej manžel Rande...
+3Modelka Cindy Crawford a jej manžel Rande...

A prečo sa sledované celebritné manželstvo Gere – Crawford napokon rozpadlo? Ako opísala, v určitom okamihu sa jej osobnosť a život vyvinuli smerom, ktorý spôsobil, že ako pár už neboli kompatibilní. Crawford vysvetľuje: „Je ťažké sa vo vzťahu zrazu zmeniť, pretože ste sa mohli dostať do bodu, kedy už nie je nič rovnaké. V istom okamihu som už nechcela niekoho stále nasledovať, niekedy som chcela aj viesť či ísť po jeho boku.“

Cindy Crawford počas udeľovania cien MTV VIDEO...
Záber z roku 1995: Dizajnér Karl Lagerfeld a...
+10Rok 1997: Topmodelka Cindy Crawford

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Richard Gere #Cindy Crawford

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...