Nahá kráska v zakázanej reklame aj zajačik z Playboya? Slávna supermodelka provokovať neprestáva ani pred 50-kou

Jej modelingová kariéra je spojená s množstvom provokatívnych momentov a podôb. Ani po viac ako troch dekádach profesionálnej práce sa pritom slávna Britka Kate Moss nevzdáva jemnej provokácie.

29.09.2023 00:00
Kate Moss Foto: ,
Britská topmodelka Kate Moss na módnej prehliadke Saint Laurent Jar/Leto 2024, ktorá sa konala v Paríži.
debata

Dnes 49-ročná Kate Moss sa len nedávno objavila na módnej prehliadke parížskeho ateliéru Saint Laurent a razom sa stala objektom fotografov. V klasickom čiernom smokingovom saku predvádzala večernú eleganciu, pozornosť však na seba upútal aj odhaľujúci hodvábny top, ktorý mala pod sakom.

Lori Harvey Čítajte viac Dcéry slávnych sa vyzliekania neboja: Mossovej Lila ako anjel, Lori Harvey odhalila kypré krivky a Madonnina Lourdes... skoro nahá

Moss sa nikdy neostýchala pred objektívmi, v štúdiu na prehliadkovom móle, ale ani v spoločnosti. Lookom od Saint Laurent, ktorého stredobodom odevnej estetiky je silná, nezávislá, ale zároveň zmyselná a sexy žena, dokonale naplnila očakávané.

Modelky na prehliadke Saint Laurent Jar/Leto...
Modelka na prehliadke Saint Laurent Jar/Leto...
+7Modelka na prehliadke Saint Laurent Jar/Leto...

Počas úspešnej kariéry rodenej Britky, ktorú médiá zaraďujú do úzkej skupiny supermodeliek, sa mohla verejnosť aj módny svet viackrát stretnúť s jej provokujúcimi schopnosťami. Patrili medzi ne napríklad kampane pre značku Calvin Klein, v ktorých sa mladučká Moss prezentovala viackrát obnažená.

V roku 1994 napríklad zakázali reklamu, v ktorej vtedy celkom nahá Kate pózovala pred objektívom. Hoci v tom čase mala už 20 rokov, úrad pre kontrolu reklamy vo Veľkej Británii vyhodnotil viaceré sťažnosti na to, že „topmodelka na záberoch vyzerala ako maloletá a že aj v kontexte s nadpisom je reklama nevhodná“, za opodstatnené a reklamu zakázal.

Herečka Eva Mendes a herec a model Jamie Dornan...
Jedna z najslávnejších reklám na spodnú...
+22Dizajnér Calvin Klein osobne - na zábere z roku...

Mossovej dievčenský vzhľad sa však rokmi pretavil do ženského a aj potom viackrát kráska využila svoj talent a schopnosť premenlivosti pred objektívom na niekoľko výrazne provokatívnych momentov. Jedným z nich, hoci z hľadiska odhalenia ešte veľmi decentným, bola aj titulná strana magazínu Playboy z roku 2014. Moss na nej pózovala ako klasický „zajačik“ – teda v kostýme Playboy hostesiek so zajačími ušami a chvostíkom na čiernom saténovom body.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Kate Moss #Saint Laurent #sexy

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...