Dcéry slávnych sa vyzliekania neboja: Mossovej Lila ako anjel, Lori Harvey odhalila kypré krivky a Madonnina Lourdes... skoro nahá

Bol to poriadne celebritný večer. A tiež sexy. Postarali sa o to pozvané dámy, z ktorých mnohé sa akoby trochu vrátili v čase. Hostiteľom bola predsa značka, ktorá prinášala kedysi najzvodnejšie módne šou.

07.09.2023 13:30
debata (2)
zväčšiť Modelka Lila Grace Moss sa tiež objavila na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lila Grace Moss Modelka Lila Grace Moss sa tiež objavila na evente Victoria's Secret "The Tour '23".

V New Yorku sa v rámci týždňa módy uskutočnil v stredu podvečer event americkej značky Victoria's Secret, ktorá je stále známa ako producent dámskej bielizne, plaviek či doplnkov. Istý čas musela firma čeliť kritike a jej popularitu výrazne poznačil fakt, že sa odmietala posunúť od svojho vytýčeného ideálu ženskej krásy a bola málo diverzná. Zdá sa však, že teraz chytá druhý dych.

Ever Anderson Čítajte viac Má len 15, no už je o ňu poriadny záujem. Podobu so slávnou mamou s ukrajinskými koreňmi fakt nezaprie

Postarala sa o to aj kampaň The Icons Collection, v ktorej sa objavili slávne supermodelky a niekdajšie tváre značky ako Naomi Campbell či Gisele Bundchen, ale tiež nové tváre modelingu ako Hailey Bieber alebo Adut Akech či Paloma Elsesser.

Topmodelka Imaan Hammam na akcii značky...
Modelka Lila Grace Moss sa tiež objavila na...
+21Herečka AnnaSophia Robb na podujatí Victoria's...

Na štvrtkovom podujatí sa zo spomenutej skupiny prišla ukázať napríklad 53-ročná Naomi Campbell, ktorá jednoducho odmieta starnúť. A zdá sa, že telo ju v tom poslúcha. Slávna kráska stavila na zvodné šaty z kovových plieškov, ktoré boli súčasťou jej kolekcie uvedenej v spolupráci s PrettyLittleT­hings. Mimochodom, na tejto prehliadke sa bez ostychu objavila v priehľadnom modeli bez podprsenky.

zväčšiť Topmodelka Candice Swanepoel. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Candice Swanepoel Topmodelka Candice Swanepoel.

Na evente Victoria's Secret sa podobne predviedla Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny, ktorá sa živí ako modelka či speváčka a stále si užíva svoj slávny pôvod.

Niektoré pozvané dámy sa akoby vrátili v čase, keď si ku sexi šatám či negližé vzali krídla – kedysi poznávací znak prehliadok VS. Pôvabná bola Lila Grace Moss či Iris Law, zástupkyne novej generácie modeliek a tiež dcéry slávnych rodičov. Prvá je potomkom Kate Mossovej, druhá dcérou herca Juda Lawa. Americká kráska Lori Harvey, mimochodom dcéra moderátora Steva Harveyho ohurovala bujným výstrihom.

zväčšiť Speváčka a modelka Lourdes Leon, dcéra Madonny,... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Lourdes Leon Speváčka a modelka Lourdes Leon, dcéra Madonny, prišla v priehľadných šatách od Natalie Fedner.

Medzi pozvanými sa objavila aj supermodelky, ktoré roky pre „Viktóriino tajomstvo“ predvádzali. Prišla Adriana Lima či očarujúca Candice Swanepoel a mnoho ďalších. Viac záberov si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Naomi Campbell #Lourdes Leon #Victoria´s Secret #Adriana Lima #Candice Swanepoel #Iris Law #Lila Grace Moss

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...