Jej hlas poznáte z rádia Viva, tvár zase z televízie. Takto však slovenskú krásku zmenili módni dizajnéri... na nepoznanie

Súčasťou módy nie je len prezentácia krásnych šiat a dizajnu, ale často celého konceptu a príbehu. Ten sa spája aj s výzorom a úpravou modeliek.

18.10.2023 00:00
Martin Hrča Foto:
Modelka Janka Slačková na prehliadke Martina Hrču a jeho novej kolekcie Chronos počas prvého dňa programu Fashion LIVE!.
debata

Na nedávnej módnej akcii v Bratislave sa na móle objavili ostrieľané modelky, ktoré pravidelne predvádzajú doma aj v zahraničí. Medzi nimi však mohli diváci zahliadnuť aj známe tváre, ktoré vykročili z vyšľapaných cestičiek modelingu do nových vôd šoubiznisových profesií.

Kristína Svarinská Čítajte viac Rodinka miliardára Tkáča si užila módne dni, manželka v prvom rade, dcéra ako modelka. Opäť iná bola Svarinská, na móle provokovala ex-misska

Jednou z nich je aj modelka, influencerka a moderátorka Janka Slačková, ktorú môžu poznať diváci z markízackeho Telerána, ale v poslednom čase tiež ako príjemný hlas v éteri rádia Viva. Slačková, ktorá s modelingom začala pred pätnástimi rokmi, sa počas uplynulého víkendu objavila na niekoľkých prehliadkach slovenských tvorcov.

Modelka a moderátorka Janka Slačková. Foto: Mercedes-Benz Fashion Live!, Tibor Géci
Modelka a moderátorka Janka Slačková. Modelka a moderátorka Janka Slačková.

Na nedeľňajšej módnej šou Borisa Hanečku sa predvádzala ako múza a živá socha, keď pred objektívmi na otočnej platni pózovala do tónov dramatickej hudby (foto v galérii). V piatok počas módnej prehliadky Martina Hrču sa však zmenila na nepoznanie. Či lepšie povedané, postarali sa o to vizážisti. Slačkovú upravil tím make-up artistov a kaderníkov do podoby, akú si pre modelky vymyslel dizajnér. S prameňmi vlasov zahaľujúcimi tvár vyzerala ako vystrihnutá z obrazu, keď sa predvádzala v šatách, ktorých vystužená forma pripomínala odev vlajúci vo vetre.

Niektoré veci by sme mohli zažiť aj dvakrát, najprv očami a potom cez mobil, hovorí kráska Slačková
Video
Zdroj: TV Pravda

Nedávno sa modelka a moderátorka pre Pravdu zdôverila aj o tom, ako vníma súčasný modelingový biznis a či ju trochu nemrzí, že sa hostia na prehliadkach často namiesto na mólo pozerajú do mobilov, kam nahrávajú prehliadky. „Má to dva uhly pohľadu, ako sa na to dá pozrieť. Na jednej strane sú tam influenceri, médiá, ľudia, ktorí to roznášajú ďalej do sveta a možno o tých mladých módnych dizajnéroch, ktorí majú prehliadku, by sa nikdy nikto nedozvedel, keby v tom prvom rade nesedeli práve títo ľudia. Na druhej strane by som si strašne želala, aby sme to mohli dvakrát zažiť,“ uviedla Slačková.

Celý rozhovor si pozrite vo videu vyššie. Dolu nájdete galérie z trojdňového podujatia Fashion LIVE!.

Herečka Kristína Svarinská sa prišla pozrieť aj...
Modelka Lucia Rubini Dvorská počas záverečného...
+52Iveta Tkáčová prišla na prehliadku podporiť...
Manželia Ivana a Marián Gáboríkovci sa tiež...
Modelka a moderátorka Janka Slačková.
+54Herečka Kristína Svarinská počas druhého dňa...
Modelka na prehliadke Martina Hrču a jeho novej...
Modelka na prehliadke Martina Hrču a jeho novej...
+47Modelka na prehliadke Martina Hrču a jeho novej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Hanečka #Fashion Live! #Martin Hrča #Janka Slačková

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...