Podľahla aj ona? Krásna Bar Refaeli v Paríži očarila krásou, ale nepripomína vám to... áno, Pamelu Anderson!

Stovky známych osobností sa počas uplynulých dní objavili vo francúzskej metropole. Dôvodom bol týždeň módy, na ktorom jednotlivé luxusné módne domy predstavili nové kolekcie.

07.03.2024 10:30
Bar Refaeli Foto: ,
Izraelská topmodelka Bar Refaeli na módnej prehliadke Stella McCartney Jeseň/Zima 2024-25.
debata

Jedným z nich je aj značka Stella McCartney britskej dizajnérky a dcéry slávneho ex-beatlesáka Paula McCartneyho. Kolekciu Jeseň/Zima 2024–25 si nenechali ujsť mnohé známe osobnosti. Tak trochu prekvapením bola medzi nimi aj izraelská topmodelka Bar Refaeli, známa ako hviezda kampaní na spodnú bielizeň a plavky či ex-partnerka Leonarda DiCapria.

Emma Stone Čítajte viac Večer, na ktorý nezabudne ani jedna, sa blíži: Oscarové favoritky ešte pred ním ovládli Paríž, toto už asi neutaja...

Dnes 38-ročná Bar priletela na šou, ktorá sa uskutočnila priamo v parížskych uliciach a bola neprehliadnteľná a tradične očarujúca. Jedna vec však zaujala tiež – mama dvoch detí, ktorá je aktuálne tvárou značky spodnej bielizne Femina Israel, pôsobila ako takmer nenalíčená. Trend tváre bez mejkapu ešte minulý rok naplno odštartovala „kanadsko-americká herečka Pamela Anderson a bol to práve parížsky týždeň módy, kde jej "nahá“ tvár bez dotyku šminiek vyvolala hotový ošiaľ .{target:_blan­k}":[https://zena.pravda.sk/…silny-odkaz/] a nový trend.

Izraelská topmodelka Bar Refaeli na módnej...
Modelka Shanina Shaik na prehliadke Stella...
+6Izraelská topmodelka Bar Refaeli na módnej...

Prirodzenosť a charakteristické črty žien sa postupne objavili nielen v uliciach, ale aj na mólach. Počas parížskeho fashion-weeku sa napríklad na móle značky Chloé prezentovala takmer nenalíčená topmodelka Doutzen Kroes.

zväčšiť Topmodelka Doutzen Kroes na prehliadke Chloe... Foto: SITA/AP, Scott A Garfitt
Doutzen Kroes na prehliadke Chloe Topmodelka Doutzen Kroes na prehliadke Chloe Jeseň/Zima 2024-2025.

Pravdou však je, že ani v prípade Bar Refaeliovej nešlo o absolútne „nahý“ vzhľad. Potvrdila to sama, keď na svojom Instagrame odkázala na profil vizážistu hviezd Barrieho Johna Griffitha. Práve on sa postaral o jej úpravu pred prehliadkou Stella McCartney. Na nej sa objavili aj ďalšie známe hviezdy, no Paríž ich bol skutočne plný. Tie najslávnejšie tváre a najlepšie outfity si pozrite v bohatej galérii nižšie.

Herečka Jennifer Connelly a jej manžel Paul...
Nemecká herečka Sandra Hüller pred prehliadkou...
+68Speváčka a herečka Kelly Rowland na módnej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bez mejkapu #Stella McCartney #Bar Refaeli #Paríž #týždeň módy

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...