Večer, na ktorý nezabudne ani jedna, sa blíži: Oscarové favoritky ešte pred ním ovládli Paríž, toto už asi neutaja...

O pár dní ich čaká jeden z najdôležitejších večerov hereckej kariéry. Ale to nebol dôvod, aby si neužili parížsky luxus a módu. Trojica hviezd nominovaných tento rok na Oscara avštívila prehliadku Louis Vuitton.

06.03.2024 10:00
Emma Stone Foto: ,
Herečka Emma Stone na módnej prehliadke Louis Vuitton Jeseň/Zima 2024-25.
debata

Módna značka, ktorá si vzala pod patronát absolútny záver parížskeho týždňa módy, pravidelne láka na svoje šou celebrity a hviezdy áčkovej veľkosti. A tentoraz sa jej podaril skutočný zásah „do terča“, keď si na prezentáciu novej kolekcie Jeseň/Zima 2024–2025 zavolala hviezdy aktuálneho ročníka cien Americkej filmovej akadémie.

Adela Vinczeová Čítajte viac Surovcová ako živý darček, pohľadu do výstrihu sa nedalo ubrániť. S módou sa hrala aj trblietavá Vinczeová a to ste ešte nevideli éterickú Arató v krikľavej čipke...

Do prvého radu sa usadila herečka Emma Stone, ktorá je nominovaná v hlavnej ženskej hereckej kategórii za film Chudiatko. Do Paríža zamierila aj nemecká herečka Sandra Hüller, ktorá žne za výkon v snímke Anatómia pádu absolútne nadšené kritiky. A tiež je nominovaná v hlavnej ženskej kategórii.

Herečka Cate Blanchett na módnej prehliadke...
Herečka Ana de Armas na módnej prehliadke Louis...
+14Herečka Emma Stone na módnej prehliadke Louis...

Do tretice sa potom medzi hosťami utorňajšej módnej šou objavila aj americká herečka Da'Vine Joy Randolph, ktorej výkon pravdepodobne neprehliadne akadémie pri oceňovaní v kategórii Najlepší ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe. Stávkari ju považujú za vôbec najjasnejšiu adeptku na víťazstvo.

zväčšiť Nemecká herečka Sandra Hüller pred prehliadkou... Foto: Profimedia
Sandra Hüller Nemecká herečka Sandra Hüller pred prehliadkou značky Louis Vuitton Jeseň/Zima 2024-25.

Slávnostný galavečer Oscarov sa uskutoční už najbližšiu nedeľu v noci – teda u nás to bude v noci z nedele na pondelok a nepochybne budú pozornosť pútať aj róby prítomných hviezd. Dá sa predpokladať, že práve francúzsky Louis Vuitton oblečie niektorú zo spomenutých dám – s vysokou pravdepodobnosťou to bude Emma Stone, ktorá je aj ambasádorkou výrobcu odevov a dámskych doplnkov. A, samozrejme, mnohé ďalšie.

Modelky na prehliadke Stella McCartney...
Modelky na prehliadke Stella McCartney...
+24Modelky na prehliadke Christian Dior Jeseň/Zima...

Nebudú to však kreácie z aktuálnej módnej šou – oscarový galavečer je výnimočnou príležitosťou na tvorbu kreácií na mieru pre jednotlivé herečky a tiež momentom, keď môžu predviesť unikátne a jedinečné róby. Na parížskej módnej šou v utorok večer sa okrem spomenutého tria dám objavili aj mnohé ďalšie slávne hviezdy.

Herečka Da'Vine Joy Randolph odchádza z... Foto: SITA/AP, Scott A Garfitt
Da'Vine Joy Randolph Herečka Da'Vine Joy Randolph odchádza z prehliadky Louis Vuitton Jeseň/Zima 2024-2025.

Medzi nimi napríklad dvojnásobná oscarová víťazka Cate Blanchett, jej kolegyňa s jednou soškou Jennifer Connelly či herečky Sarah Paulson, Gemma Chan alebo Lea Seydoux. Viac si pozrite v galérii, v druhej nájdete zase prehľad trendov a kolekcií z Milána aj Paríža.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Paríž #Oscar #Louis Vuitton #Emma Stone #prehliadky #Sandra Hüller #Da´Vine Joy Randolph

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...