Parížska šou zlákala Albu aj Grahamovú, v prvom rade sedela aj lekárka Pallová: Vyrazilo mi to dych!

Aktuálne prebiehajúci týždeň módy v Paríži má za sebou ďalší deň prehliadok. Ten v stredu večer vyvrcholil módnou šou Balmain.

02.03.2023 11:25
alena Foto:
Slovenská lekárka a podnikateľka s krásou Alena Pallová na prehliadke značky Balmain v Paríži.
debata (2)

Francúzsky ateliér, na čele ktorého už niekoľko rokov pôsobí dizajnér Olivier Rousteing, prezentoval podobne ako ďalšie módne domy kolekciu Jeseň/Zima 2023–24. Nechýbali pri tom, samozrejme, známe tváre. Na sedadlá v priestore, v ktorom sa prehliadka konala a ktorým korzovali desiatky modeliek v opulentných kreáciách s výraznými ramenami, dokonalo krajčírsky zhotovenými, sa usadilo niekoľko celebritných osobností. Mnohé z nich „spriatelené“ tváre módneho ateliéru.

Gal Gadot Čítajte viac Dokonalá Wonder Woman hviezdou v Paríži, tvrdú konkurenciu mala v kráske Theronovej. Vedeli ste, čo všetko ich spája?

Do Paríža priletela americká herečka Jessica Alba, ktorá stavila na čiernu klasiku a relatívne decentne pôsobiaci model s akcentovanými ramenami. Doplnila ho lodičkami zdobenými perličkami, jedným z poznávacích znakov značky Balmain. Omnoho opulentnejšie a veľkolepejšie pôsobila však jej krajanka – americká topmodelka Ashley Graham, ktorá sa do mekky módy vo Francúzsku presunula z Milána (tam predvádzala na šou Dolce & Gabbana). Pred objektívmi pózovala v extravagantnom fialovom kožuchu so štrasovými sponami a krátkych čiernych šatách doplnených masívnymi vysokými čižmami.

Americká topmodelka Ashley Graham na prehliadke...
Slovenská lekárka a podnikateľka s krásou Alena...
+12Britská topmodelka Jourdan Dunn na prehliadke...

V zástupe prominentných tvári, medzi ktorými sa objavila aj britská topmodelka Jourdan Dunn či modelka Mia Regan, malo tentoraz svojho zástupcu aj Slovensko. Na prehliadkovú šou sa prišla pozrieť slovenská lekárka a podnikateľka Alena Pallová, ktorá je veľkým fanúšikom luxusnej módy. Ako prezradila pre Pravdu, z prehliadkovej šou bola nadšená.

zväčšiť Modelka Ashley Graham (vľavo) a herečka Jessica... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Ashley Graham (vľavo) a herečka Jessica Alba Modelka Ashley Graham (vľavo) a herečka Jessica Alba na prehliadke Balmain Jeseň/Zima 2023-2024 v Paríži.

„Šou mi vyrazila dych. Olivier sa vrátil opäť ku haute couture, čo tejto značke svedčí asi najviac,“ komentovala prominentná lekárka, oblečená v čiernej kreácii s vyšívaným zlatým motívom hada.

Christina Ricci Čítajte viac Christina Ricci ukázala Milánu manžela, luxus prilákal aj hviezdu Elity či slávnu Talianku, ktorá provokovala Sanremo

Módny dom Balmain sa ešte počas minulej sezóny predstavil veľkolepou prezentáciou na pódiu, počas ktorej sa predviedla aj speváčka Cher a prehliadku sledovali tisícky divákov. Tentoraz bola parížska prezentácia omnoho intímnejšia a komornejšia. Samotné kreácie však luxusné a odkazujúce práve na techniky haute couture a ich tradíciu v tvorbe značky.

zväčšiť Britská topmodelka Jourdan Dunn na prehliadke... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Jourdan Dunn Britská topmodelka Jourdan Dunn na prehliadke Balmain Jeseň/Zima 2023-2024 v Paríži.

Kolekcii dominovali skulpturálne odevy z honosných látok. Časť modelov dodávala objem ramenám, iná ich zase odhaľovala. Nechýbali typické prvky ako perlové detaily, výšivky, štrasové a krištáľové detaily, ktoré využili populárnu estetiku 80-tych rokov. Parížsky retro look dodávali mnohým modelom potom pre zmenu pokrývky hláv. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Balmain #Jessica Alba #Paríž #Alena Pallová #Ashley Graham

+ Malé zmeny v stravovaní môžu mať veľký vplyv na zdravie.
Nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete, zídu sa...

+ Nezabudnite na odpočinok, je nevyhnutný pre vaše zdravie.
Neriskujte s peniazmi, momentálne si to nemôžete...