Horváthovej z Mamy na prenájom manželstvo pristane, takto žiarila na Let's Dance. O prekvapenie sa postarala aj iná dáma, hviezda JOJ-ky na markízackej šou?

Ani počas uplynulej nedele večer sa nezaobišiel program Let's Dance bez hviezdnych tvárí v hľadisku. Neboli to len zástupcovia markízackych projektov.

12.03.2024 13:00
Monika Horváthová zo seriálu Mama na prenájom Foto:
Herečka Monika Horváthová zo seriálu Mama na prenájom prišla na tanečný večer aj s manželom.
debata (1)

Medzi pozvanými celebritami sa na druhom kole do hľadiska v bratislavskom výstavnom dome usadili napríklad herečky Martina Zábranská, Monika Horváthová či Kristína Svarinská.

Michaela Kocianová a Csaba Ádám Čítajte viac Ako prvá v Let's Dance skončila Kocianová! 2. kolo ovládli muži, ale len po vystúpení Tribulu začali v Inchebe...

Posledná menovaná prišla podporiť svojich kolegov zo seriálu Dunaj, k vašim službám – v deviatej sérii Let's Dance o titul kráľa či kráľovnej parket súťažia hneď dvaja z nich – reč je o Petre Dubayovej a Jakubovi Jablonskom. Samotná Svarinská má pritom už účinkovanie v tanečnej šou za sebou a túto skúsenosť si v minulosti nevedela vynachváliť.

Štvorica porotcov z druhého kola - zľava: Ján...
Hudobník Onďrej Gregor Brzobohatý a jeho...
+18Herečka Monika Horváthová zo seriálu Mama na...

Ak by sa konala desiata séria, zástupcovia televízie Markíza však budú mať stále z koho vyberať. Projektov s hereckými menami, ktoré majú diváci v obľube a ktoré celkom logicky rodia aj adeptov na podobné programy, majú viacero. Práve Martina Zábranská a Monika Horváthová zo seriálu Mama na prenájom sa k nim určite radia. Dámy si zapózovali v slávnostný večer spoločne, ale potom sa už Monika Horváthová venovala viac manželovi.

Herečka Martina Zábranská (vľavo) a jej... Foto: TV Markíza
Martina Zábranská (vľavo) a jej kolegyňa Monika Horváthová Herečka Martina Zábranská (vľavo) a jej kolegyňa Monika Horváthová zo seriálu Mama na prenájom.

Pre portál Markíza.sk prezradila aj zaujímavú informáciu. Hrdinku z televíznej obrazovky, ktorá sa zaskvela aj v projekte Klamstvo, čaká druhá svadba. „Máme za sebou v decembri civilný obrad a teraz nás čaká veľká veselica so sedemdesiatimi hosťami,“ uviedla herečka, ktorá si už v úradných dokumentoch píše nové priezvisko po manželovi Szabó. Mimochodom, na tanečnom večeri vyzerala veľmi pôvabne. V šatách farby kráľovskej modrej patrila medzi najžiarivejšie dámy večera.

Na tanečný večer v Markíze prišla aj jojkárska... Foto: TV Markíza
MACO2417 Na tanečný večer v Markíze prišla aj jojkárska tvár Jasmina Alagič a jej manžel Rytmus.

Jej kolegyňa Martina Zábranská stavila na výrazný oranžový odtieň na nohavicovom overale, ale farby sa tentoraz objavili aj u porotcov – teda konkrétne Adely Vinczeovej, ktorú štylistka Zuzana Kanisová obliekla do žltej minikreácie od Zuzany Kubíčkovej.

Untitled Session114886 Čítajte viac Michaela Kocianová: Štyri roky som chodila do Paríža a nebola na Eiffelovke. Život modelky má veľa pozitív, ale nežijeme vo vatičke

Na druhom tanečnom večere v Bratislave sa ukázala aj moderátorka Jasmina Alagič-Vrbovská spoločne s manželom Patrikom Vrbovským, ktorí spoločne prišli podporiť speváčku Tinu. Pre niektorých hostí však mohlo byť prekvapením, že vidia v hľadisku moderátorku Alagičovú, keďže je vo všeobecnosti dnes vnímaná skôr ako tvár televízie JOJ.

Všetci umelci to nemajú, ale Tina áno, hovorí Vilém Šír o talente svojej partnerky
Video
Zdroj: TV Pravda

Na červenom koberci sa v nedeľu večer objavili aj ďalšie známe tváre, prvou vyradenou účinkujúcou sa stala slovenská topmodelka Michaela Kocianová.

Ján Ďurica a Vanesa Indrová v 2. kole Let's Dance.
Petra Dubayová a Matyáš Adamec v 2. kole Let's...
+8Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová v 2. kole...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Petra Polnišová #Monika Horváthová #Jasmína Alagič #Adela Vinczeová #Let´s Dance #Martina Zábranská #Tatiana Drexler

+ Vyhľadávanie radosti vo všedných dňoch posilní dušu.
Pomôžte finančne ľuďom, ktorý sú menej šťastný, máte nato....

+ Pohyb na čerstvom vzduchu zlepší náladu a zdravie.
Nové príležitosti v práci prinesú očakávaný finančný príjem....