Jej krása a sexepíl definovali jednu éru, dnes má 65 a stále fascinuje. S manželom si vyrazili na gala, žeby recept na pôvab bola...

Nebola síce hlavnou hviezdou večera, ale jej prítomnosť rozhodne pozornosť vzbudila. Azda aj preto, že do spoločnosti chodí už v poslednom čase zriedkavejšie. Ešte menej s manželom.

30.01.2024 00:00
Michelle Pfeiffer a jej manžel - scenárista a... Foto:
Herečka Michelle Pfeiffer a jej manžel - scenárista a producent David E. Kelley spoločne na akcii Environmental Media Association Awards Gala 2024.
debata

Americká herečka Michelle Pfeiffer sa počas uplynulého víkendu ukázala na podujatí EMA (Environmental Media Association) Gala Awards, v rámci ktorého ocenili hollywoodsku herečku Lauru Dernovú. Niekdajšia predstaviteľka pôvabnej „čarodejnice“ z filmu Čarodejnice z Eastwicku mala tentoraz po boku aj svojho manžela.

Dua Lipa Čítajte viac Chcete vidieť úsmev šťastnej a zaľúbenej ženy... Dua Lipa s novým priateľom doslova žiari. Nepotrebuje ani róby a luxusné šperky

Scenárista a producent David E. Kelley je televíznym fanúšikom aj fanatikom dobre známy vďaka množstvu populárnych projektov. Azda najviac seriálmi ako Ally McBeal či Malé veľké klamstvá. V druhom menovanom si mimochodom zahrala aj Dern, ktorá je blízkou rodinnou priateľkou páru. Neprekvapí teda, že ju obaja prišli podporiť na slávnostný večer.

Herečka Michelle Pfeiffer na akcii...
Herečka Michelle Pfeiffer na vyhlásení cien...
+10Zľava: Herečky a kamarátky Laura Dern, Michelle...

Michelle Pfeiffer oslávi v apríli 66. narodeniny, v krémovom kostýme so širokými nohavicami, masívnejšou kabelkou a elegantne upravenými medovými vlasmi pôsobila veľmi mladistvo a pôvabne. Receptom na jej podobu je nepochybne aj dobrá starostlivosť a tiež nejaký ten estetický zákrok, viaceré zdroje z herečkinho okolia však zdôrazňujú, že to je najmä vyrovnanosť a spokojnosť.

zväčšiť Michelle Pfeiffer a  jej manžel  David E.... Foto: SHUTTERSTOCK
Michelle Pfeiffer Michelle Pfeiffer a jej manžel David E. Kelley v roku 2000.

Pfeiffer je od roku 1993 vydatá za Kelleyho a ich manželstvo je považované za priam idylické. V Hollywoode sa tiež radí medzi najdlhšie zväzky. Hoci na verejnosti sa manželia objavujú sporadicky, vždy, keď tak urobia, vidieť, že si jeden druhého užívajú. Láska skrátka dokáže divy, čo poviete?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Michelle Pfeiffer #manžel #David E. Kelley

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...