Chcete vidieť úsmev šťastnej a zaľúbenej ženy... Dua Lipa s novým priateľom doslova žiari. Nepotrebuje ani róby a luxusné šperky

Špekulovalo sa o tom, či tvoria pár. Už netreba. Všetko potvrdili nové zábery slávnej speváčky, ktorá pred časom rozbláznila aj Slovensko.

28.01.2024 00:00
Dua Lipa Foto: ,
Speváčka Dua Lipa si vo filme Argylle zahrala, na premiéru prišla v kreácii Gucci.
debata (2)

Reč je o hviezde menom Dua Lipa, britskej speváčke, ktorá má na konte niekoľko hitov a v zozname prvé priečky hitparád. O Lipe sa posledné týždne hovorilo a písalo v súvislosti s novým partnerom. Mal ním byť herec Callum Turner, nový objav Hollywoodu, ktorý účinkuje aj v seriálovej novinke Masters of the air.

Claudia Schiffer Čítajte viac Úchvatná Schiffer, Dua Lipa sexy vo flitroch a predsa sa všetci pozerali na... Claudia, to myslíš vážne?

Dnes už netreba nič potvrdzovať, dementovať a ani nič ďalšie – zábery šoubiznisovej dvojice hovoria totiž jasnou rečou. Paparazzovia pristihli Lipu a Turnera pred pár dňami na spoločnom rande v jednej z reštaurácií v západnom Hollywoode.

Speváčka Dua Lipa v náručí partnera Calluma... Foto: Profimedia
838108994 Speváčka Dua Lipa v náručí partnera Calluma Turnera.

Dvojica si najprv vychutnala spoločnú večeru a suši, aby sa potom vybrala na terasu, kde sa od seba nedokázali odtrhnúť. Autorka hitu Physical sa nedokázala prestať usmievať a v jednom momente vtisla Turnerovi vášnivý bozk. Obaja pritom vyzerali naozaj spokojne.

Elie Saab, Jennifer Lopez Čítajte viac Kráľovná je len jedna, volá sa Jennifer Lopez. Paríž očarila v róbe s poriadne hlbokým dekoltom. Uf, toto bola tesnotka...

Lipa sa ku svojmu súkromiu nevyjadruje ani naďalej, no zdroje z jej okolia hovoria, že sa cíti byť veľmi šťastná a naozaj zamilovaná. Prišlo to pritom relatívne rýchlo po tom, čo sa rozišla s ostatným priateľom – francúzskym režisérom Romainom Gavrasom.

Speváčka Dua Lipa a jej nový partner Callum...
Britský herec a model Callum Turner na premiére...
+6Speváčka Dua Lipa v náručí partnera Calluma...

Aktuálne už noví milenci majú pracovné povinnosti, ktoré ich rozdelili. Teda aspoň dočasne. Speváčka sa objavila v Londýne na premiére novinky Argylle, v ktorej hrá. Turner uvádzal spomenutú minisériu aj s kolegami na opačnej strane Atlantiku.

Herečka Sofia Boutella v kreácii Carolina Herrera.
Režisér a scenárista Matthew Vaughn na svetovej...
+10Herec Bryan Cranston na svetovej premiére...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Dua Lipa #Callum Turner

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...