Nový muž v živote Kuchařovej? S fešným spoločníkom z plesu ako Brno ich spojila láska k...

Otázky, či sa bývalá Miss World konečne zaláskovala, nemali konca. Na víkendovom plese v Brne, ktorý nesie aj príznačný názov Ples jako Brno, sa ukázala v mužskej spoločnosti.

31.01.2024 00:00
Taťána Kuchařová Foto:
Taťána Kuchařová v pánskej spoločnosti. Nie je to nový priateľ, ale jej kamarát - tanečník Michael Petr.
debata (1)

Ak však veľmi rýchlo vyplynulo, modelka a filantropka Kuchařová vzala so sebou na plesový event dobrého kamaráta Michaela Petra.

Sara Sandeva Čítajte viac Krásna Sandeva na plese bez Prachařa, Kuchařová s pánskym garde: Smotánka sa zabávala, žiarila bývalá Miss, známa influencerka skoro ukázala...

„Je to môj učiteľ tanca. Chodím kúsoček od miesta, kde bývam, trénovať. Poctivo oprašujem kroky. Známe sa už z minuloročného plesu, tancovali sme spolu. Spája nás láska. K Amerike, kde sme obaja žili. A láska k tancu,“ uviedla v rozhovore pre portál Super.cz blondínka.

Influencerka Nela Slováková v kreácii, ktorá...
Herečka Sara Sandeva nechýbala na podujatí v...
+9Moderátorka Gabriela Partyšová na akcii Ples...

Na podujatí nechýbala aj preto, lebo ples podporuje aktivity, s ktorými je spojená. „Som veľmi rada, že aj tento rok noblesná akcia podporila znevýhodnené deti a seniorov. Za celú dobu konania plesu sa podarilo vybrať na pomoc ľuďom v núdzi viac ako 10,5 milióna českých korún, takže tento ples má obrovské srdce,“ napísala tiež na sociálnej sieti Kuchařová. „A navyše je to ples, na ktorom sa skutočne nádherne tancuje a debužíruje od začiatku do konca,“ dodala.

S tanečným garde a kamarátom Michaelom Petrom si vraj akciu v tomto duchu naozaj užili. Okrem Kuchařovej sa medzi pozvanými objavili aj ďalšie známe tváre. Viac v galérii vyššie.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #muž #tanec #Taťána Kuchařová #ples

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...