Po triumfe na Grammy žiarila na premiére. Kylie Minogue ani chvíľu nezaháľa, sociálne siete ovládla aj s obrovskou parochňou

Po triumfe na sledovaných cenách Grammy si užila aj premiéru očakávaného filmu. Kto však tušil, že Kylie Minogue má rada reggae...

12.02.2024 00:00
Kylie Minogue Foto: ,
Speváčka Kylie Minogue na filmovej premiére Bob Marley: One Love v Los Angeles.
debata

Austrálska speváčka Kylie Minogue sa minulý týždeň objavila na slávnostnej premiére novinky Bob Marley: One Love, životopisnej snímky o osude slávneho speváka a predstaviteľa žánru reggae. Blondínka dorazila v čiernej kombinácii širších nohavíc a koženej motorkárskej bundičky, so žiarivým úsmevom od ucha k uchu.

Speváčka Mariah Carey v kreácii Laura Basci. Čítajte viac Pohľad na ne budí jediný dojem: Kylie Minogue aj Mariah Carey sú ako zázraky prírody, 55 rokov a výzor... veď sa pozrite

Ten je, samozrejme, čiastočne aj profesionálnou pózou pre objektívy, no 55-ročná Minogue mala dôvod na radosť. Pred týždňom, v noci z nedele na pondelok, totiž získala svoju druhú cenu Grammy v kariére a prvý gramofónik po 20 rokoch (spokojnosť a outfit od Dolce & Gabbana zachytávajú zábery tu). Za skladbu Padam Padam jej ju prisúdili členovia hlasujúcej akadémie, naposledy sa pritom Austrálčanka mohla tešiť z ceny v roku 2004 – vtedy ju dostala za nahrávku Come Into My World.

Herec Kingsley Ben-Adir (vľavo), stvárnil...
Herec James Norton na premiére.
+8Herec Kingsley Ben-Adir, stvárnil speváka Boba...

Kylie pritom očividne nezaháľa, pretože počas uplynulých dní stihla predstaviť aj novú pesničku. Dueto so speváčkou Siou nazvané Dance Alone sa najprv v pár sekundových ukážkach objavilo na sociálnych sieťach. Tam Kylie pobavila zmenou imidžu, po vzore kolegyne Sie si totiž nechala nasadiť obrovskú parochňu, ktorá jej zakrýva aj oči. Následne dvojica odpremiérovala celú skladbu v podobe lyric videa. Či z nej bude nový tanečný hit, ukážu už najbližšie dni a týždne.

Herec Kingsley Ben-Adir (vľavo), stvárnil... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
LA Premiere of "Bob Marley: One Love" Herec Kingsley Ben-Adir (vľavo), stvárnil speváka Boba Marleyho v snímke Bob Marley: One Love. Na snímke so synom speváka Ziggym Marleym.

Kylie na slávnostnej premiére filmu nebola jedinou hudobnou hviezdou, prišla aj speváčka a herečka Kelly Rowland či Ziggy Marley, syn zosnulého Boba Marleyho. Toho si vo filme zahral herec Kingsley Ben-Adir a v snímke účinkuje napríklad aj britský herec James Norton. Toho meno sa nedávno objavilo v súvislosti s horúcimi kandidátmi na obsadenie úlohy nového Jamesa Bonda. Kto ďalší je favoritom? Čítajte tu.

View this post on Instagram

A post shared by SIA (@siamusic)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #hudba #Kylie Minogue #Sia #Bob Marley: One Love

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...