Pohľad na ne budí jediný dojem: Kylie Minogue aj Mariah Carey sú ako zázraky prírody, 55 rokov a výzor... veď sa pozrite

Pôvab aj mladistvý vzhľad je súčasťou šoubiznisu a ľudí v ňom pracujúcich už niekoľko dekád. Aj napriek tomu sa stále objavujú také hviezdy, ktoré dokážu verejnosť fascinovať.

06.02.2024 00:00
Speváčka Mariah Carey v kreácii Laura Basci. Foto: ,
Speváčka Mariah Carey v kreácii Laura Basci.
debata

Na nedávnom vyhlásení hudobných cien Grammy, ktoré v nedeľu večer rozdali v Los Angeles, sa objavilo hneď niekoľko dám pútajúcich pozornosť verejnosti aj médií. Dve z nich si vyslúžili špeciálny záujem.

Speváčka Miley Cyrus v kreácii Maison Margiela. Čítajte viac Móda Grammy: Triumf Kylie v červenej, Cyrus iba v zlatej sieti a Aguileru ani nespoznáte. Šaty slávnej speváčky museli cenzurovať, bolo vidieť...

Keď sa na pódiu pri vyhlásení jednej z cien večera objavila speváčka Mariah Carey, hostia obdivne vzdychli a tlieskali. Hudobná diva s obrovským speváckym rozsahom sa totiž predviedla v skutočne príťažlivej podobe.

Speváčka Miley Cyrus v kreácii Maison Margiela.
Speváčka Kylie Minogue prišla v kreácii Dolce &...
+67Coi Leray si trúfla na model Saint Laurent.

Trblietavé šaty s rozparkom jej dodávali svieži a ženský dojem, Mariah vyzerala vynikajúco. V marci pritom čaká túto viacnásobnú držiteľku Grammy oslava pol jubilea. Dovŕši 55. narodeniny, čo sa pri pohľade na zábery z Crypto Arény zdá priam neuveriteľné. Mariah pritom zaujala už počas akcie pred Grammy – viac tu.

Celine Dion Čítajte viac Najväčšie prekvapenie Grammy: Celine Dion prišla aj napriek krutej diagnóze na ceremoniál, dojatý dav jej venoval standing ovation

Oslavu 55-ky už za sebou má ďalšia dáma, ktorej večer priniesol pozornosť a príroda (asi aj so službami estetickej chirurgie) zase dievčensky pôsobiaci výraz a úsmev. Austrálska rodáčka Kylie Minogue, ktorá získala sošku Grammy prvýkrát po 20 rokoch, vyzerala úchvatne v červenej kreácii Dolce & Gabbana. Aj v jej prípade však vyvolával otázky vzhľad a tvár takmer bez vrások. Minogueov v máji čakajú ďalšie narodeniny, no zdá sa, akoby naposledy oslávila číslo pár rokov pred štyridsiatkou. A potom sa u nej zastavil čas.

Speváčka Kylie Minogue prišla v kreácii Dolce... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Kylie Minogue prišla v kreácii Dolce & Gabbana. Speváčka Kylie Minogue prišla v kreácii Dolce & Gabbana.

Slávnostný galavečer sa niesol v znamení žien – a to nielen vizuálne, ale aj v rámci hudobných triumfov. Viacero ocenených zaujalo aj slávnostnou módou. Čo si obliekla Taylor Swift, Miley Cyrus, Billie Eilish či členky zoskupenia boygenius? Pozrite sa v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Mariah Carey #vzhľad #Grammy #mladosť #Kylie Minogue

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...