Po 25 aj bezmála 40 rokoch sa rozpadli slávne manželstvá. Nádej, že láska existuje, dáva táto oscarová herečka. No ich prvé stretnutie bolo drsné

Meryl Streep, Hugh Bonnevile - počas uplynulého roka prekvapilo niekoľko slávnych párov, ktorých zväzky sa skončili. Aj po šťastne strávených dekádach. Existuje vôbec v Hollywoode nádej na dlhotrvajúci vzťah?

12.02.2024 00:00
76th DGA Awards Foto: ,
Režisér Taylor Hackford a jeho manželka, herečka Helen Mirren.
debata

Určite áno, povieme vám hneď na začiatku a dôkazov by sme hádam našli niekoľko. Jeden z nich, veľmi konkrétny a viažuci sa k víkendovému dianiu, môžeme poskytnúť už teraz. Reč je o herečke Helen Mirrenovej a jej manželovi Taylorovi Hackfordovi.

Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu Williams Čítajte viac Končí sa ďalšie celebritné manželstvo, namiesto osláv striebornej svadby prišiel rozvod: A to si ešte pred pár rokmi vo Vegas...

Britská držiteľka Oscara a jej životný partner sa spoločne objavili na vyhlásení cien režisérskej asociácie a predviedli sa po dlhšom čase spolu na verejnosti. V spoločnom objatí, usmiati a spokojní.

Herečka Zooey Deschanel.
Režisér Taylor Hackford a jeho manželka,...
+10Režisérka Patty Jenkins v kreácii Naeem Khan.

Mirren, ktorá v júli oslávi 79. narodeniny a jej o rok starší manžel, oslávili minulý rok výročie striebornej svadby. Tá sa ráta na obdobie 25 spoločných strávených rokov v manželstve – dvojica sa brala v roku 1997. Už niekoľko rokov predtým však spolu tvorili pár.

zväčšiť Herečka Helen Mirren v šatách Dolce &... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Helen Mirren v šatách Dolce & Gabbana. Herečka Helen Mirren v šatách Dolce & Gabbana.

Zaujímavé sú aj okolnosti ich zoznámenia. Hviezda filmov ako Kráľovná či Rýchlo a zbesilo sa totiž prišla uchádzať o rolu na kasting, no jej budúci manžel ju nechal čakať. A to jej veru náladu nespravilo. „Bol to zvláštny spôsob, ako prvýkrát stretnúť Helen, pretože ona je fakt zlatá a milá osoba. Ale v tom momente sa teda vôbec neovládala a nesnažila sa skrývať hnev,“ opísal ich stretnutie kedysi Hackford. Vývoj situácie však ukázal, že dvojica si k sebe predsa len cestu našla. A nielen pracovnú.

Meryl Streep a Don Gummer Čítajte viac Šok z Hollywoodu! Ukážkové manželstvo Meryl Streepovej krachlo po vyše 40-tich rokoch. Navyše, herečka priznala...

Hoci nikdy nemali spoločných potomkov a Mirren nemá žiadne deti, nebol to pre dvojicu problém v dlhoročnom vzťahu. Obaja do manželstva vstupovali už ako zrelé osobnosti (Hackford dokonca dvakrát rozvedený). Aj dnes sa radia medzi stabilné páry a na vyhlásení režisérskych cien si vyslúžili patričnú pozornosť.

Event bol plný režisérskych hviezd súčasnosti, mnohé z nich odchádzali domov aj s trofejou. Napríklad Greta Gerwig za film Barbie či Christopher Nolan za snímku Oppenheimer.

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #manžel #Taylor Hackford

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...