Šok z Hollywoodu! Ukážkové manželstvo Meryl Streepovej krachlo po vyše 40-tich rokoch. Navyše, herečka priznala...

Meryl Streep sa za sochára Dona Gummera vydala v roku 1978 a manželia sa dočkali štyroch detí.

21.10.2023 17:30
Meryl Streep a Don Gummer Foto:
Meryl Streep a Don Gummer sa bok po boku posledný raz ukázali na Oscaroch v roku 2018.
debata

Máloktoré hollywoodske manželstvo „prežilo“ také dlhé obdobie. Preto poriadne prekvapuje správa, že oscarová herečka Meryl Streep (74) a sochár Don Gummer (76) už pár netvoria. Ale to nie je všetko.

Meryl Strrep sa za Gummera vydala v roku 1978 a manželia sa dočkali štyroch detí – troch dcér (Mamie, Grace a Louisa) a jedného syna, ktorý je hudobným skladateľom (Henry). Ako uvádza stránka Page Six, známa dvojica Streep-Gummer žije oddelene už šesť rokov, správu potvrdil aj hovorca hviezdy.

Meryl Streep po boku mažela,Dona Gummera, v...
Herečka Jodie Turner-Smith v kreácii Gucci a...
+18Herec Hugh Bonneville a jeho manželka Lulu...

„Don Gummer a Meryl Streep žijú oddelene už viac ako šesť rokov. A hoci sa o seba budú vždy starať, rozhodli sa žiť oddelené životy,“ znie vo vyhlásení. Streep a Gummer sa spolu naposledy objavili ako pár na Oscaroch v roku 2018. Rozhodnutie páru o rozchode sa tak udialo mimo médií. Zaujímavosťou je, že 30. septembra by manželia oslavovali 45. výročie sobáša. Dvojica má päť vnúčat, svoje štyri deti vychovávali v Connecticute, v pokojnom historickom mestečku Salisbury.

zväčšiť Meryl Streep a Don Gummer na Oscaroch v roku 2017. Foto: Profimedia
meryl streep Meryl Streep a Don Gummer na Oscaroch v roku 2017.

Gummer sa so slávnou herečkou zoznámil prostredníctvom jej brata. Bolo to krátko potom, čo Streep prišla o svojho partnera, hereckého kolegu Johna Cazalea, ktorý zomrel na rakovinu pľúc.

Meryl Streep a jej manžel Don Gummer Čítajte viac Aj v Hollywoode existuje pravá láska! Tu je dôkaz

Mary Louise Streep sa narodila 22. júna 1949 v malom meste Summit v štáte New Jersey. Na strednej škole bola premiantkou a venovala sa aj opernému spevu, tancovala ako roztlieskavačka, privyrábala si ako servírka. Herecké vzdelanie potom získala na univerzite v Yale. Pôvodne sa síce prihlásila na štúdium práva, ale pretože v deň prijímacích skúšok zaspala, brala to ako znamenie osudu, že sa má venovať niečomu úplne inému – viac o jej kariére čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meryl Streep #Don Gummer

+ Hydratácia je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Zlepšovanie zručností otvára dvere k finančnej nezávislosti....

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...