Séria odhalených pôvabov pokračuje, Dakota Johnson iba v priehľadnej sieti spredu aj zozadu. Teraz má však tvrdú blond konkurenciu

Niekoľko verejných vystúpení má za sebou herečka Dakota Johnson v súvislosti s promovaním svojho najnovšieho filmu. Madame Web vstupuje aj do slovenských kín, na americkej premiére bolo horúco.

14.02.2024 00:01
LA Premiere of "Madame Web" Foto: ,
Herečky Dakota Johnson (vpravo) a Sydney Sweeney pózujú spoločne fotografom na slávnostnej premiére.
debata (1)

Americká hviezda a hlavná hrdinka novej marvelovky sa so svojimi štylistami očividne dohodla na jasnej estetickej idey. Prezentovať sa pred objektívmi a kamerami v provokatívnych a odhaľujúcich modeloch, ktoré sa hrajú s ilúziou pavúčej siete (tak ako komiksová postava Madama Web). Z tohto plánu nevybočila 33-ročná Dakota ani v pondelok večer, keď sa v Los Angeles objavila na slávnostnej svetovej premiére filmu. V trblietavej sieťovanej kreácii Gucci, ktorú jej zhotovili na mieru.

Dakota Johnson Čítajte viac Len pavúčia sieť na dokonalom tele stačí... Dakota Johnson v priehľadných kúskoch propaguje nový film, niet divu, že je okolo nej horúco

Ilúzia bola skutočne dokonalá, lebo na prvý pohľad to vyzeralo, že pod sieťovaným modelom zdobeným kryštálmi je jeho nositeľka celkom nahá. Samozrejme, nebolo to tak. Dakota mala na sebe tenučké telové body. Pri pózovaní na červenom koberci hrdo predvádzala odhalenú kožu a krivky z každého uhla.

Herečka Dakota Johnson pokračuje v sérii...
Sydney Sweeney na slávnostnej premiére novinky...
+8Herečka Emma Roberts v kreácii Carolina Herrera.

Americká premiéra sa však niesla už v znamení prítomnosti všetkých účinkujúcich a tak si z koláča pozornosti odhryzli aj Johnsonovej kolegyne. Vo filme, ktorý sa premieta v kinách od štvrtka 15. februára, ich účinkuje hneď niekoľko.

Herečka Dakota Johnson pokračuje v sérii... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Dakota Johnson Herečka Dakota Johnson pokračuje v sérii odhaľujúcich šiat. Model na mieru z dielne Gucci sa pohrával s ilúziou nahej kože.

Pozornosť na seba už tradične strhla herečka Sydney Sweeney. Očarujúca plavovláska známa z hitu Eufória si obliekla model Oscar de la Renta (mimochodom tiež s detailom výšivky imitujúcej sieť) a ohúrila svojimi krivkami Venuše. Herečka Isabela Merced zase siahla po semitransparentnej kreácii Atelier Versace z roku 1999 (to je mimochodom aj veľký hit medzi hollywoodskymi hviezdami – stále viac z nich sa oblieka do vintage a archívnych modelov – viac tu).

Herečka Klára Issová navštívila redakciu Pravdy. Čítajte viac Takáto rola príde herečke len raz za život, hovorí Klára Issová o Zrade. Nakrútiť ju bolo ako bežať denne maratón

Hlavnú mužskú rolu vo filme Madame Web stvárnil herec Tahar Rahim, ktorý sa predstaví ako negatívny hrdina. Mnohí fanúšikovia sú určite zvedaví ako sa osudy Madame Web prepoja s ďalšími hrdinami marvelovského univerza (a či vôbec). Viac sa už určite dozvedia v kine.

1 debata chyba

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....