Julia Roberts ako školáčka v šortkách uviedla nový film. Neláka len ona... za týmto hitom stojí aj ex-prezident USA

S novým filmom do metropoly Veľkej Británie pred pár dňami zavítala hollywoodska megastar Julia Roberts. Päťdesiatšesťročná hviezda si na premiére filmu Leave the World Behind trúfla opäť aj na zvýraznenie svojich fyzických predností.

01.12.2023 16:00
Julia Roberts Foto: ,
Herečka Julia Roberts uviedla v Londýne novinku Leave the World Behind, film, ktorý sa čoskoro objaví na obrazovkách Netflixu. Oblečená bola v šortkovom kostýme Gucci.
debata (2)

Držiteľka Oscara sa pýši ukážkovými štíhlymi nohami a tie sa trojnásobná mama nebála odhaliť ani v studenom londýnskom počasí. V šortkovom kostýme ružovej pastelovej farby z dielne ateliéru Gucci, ktorý doplnili výrazne zdobené trblietavé lodičky, vyzerala Julia naozaj super štýlovo.

Julia Roberts Čítajte viac Oblečená do Clooneyho, ale... niet najmenších pochýb, kto je Muž života Julie Robertsovej. Tu je dôkaz!

Hollywoodska hviezda neprišla do Londýna sama, spoločnosť jej robil aj režisér Sam Esmail a herečka Myha’la Harold, ktorá v snímke stvárňuje dôležitú postavu. Projekt, ktorý má premiéru na obrazovkách streamovacej platformy Netflix už 8. decembra, sa radí medzi mimoriadne očakávané filmy záveru roka.

Herečka Julia Roberts uviedla v Londýne novinku...
Herečka Myha'la Herrold na špeciálnom...
+4Herečka Julia Roberts uviedla v Londýne novinku...

S novým filmom Julie Robertsovej sa pritom nespája len zaujímavý dej, ale aj mená v pozadí. Možno vás to prekvapí, ale na projekte sa podieľal dokonca bývalý americký prezident a jeho manželka. Reč je o Barrackovi a Michelle Obamovcoch, ktorí sa do tvorby filmu zapojili ako výkonní producenti.

Zľava: Herečka Julia Roberts, režisér Sam... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Britain Leave The World Behind Screening Zľava: Herečka Julia Roberts, režisér Sam Esmail a herečka Myha'la Herrold na špeciálnom premietaní filmu Leave The World Behind v Londýne.

Toto spojenie mnohí dávajú do súvisu aj s faktom z minulosti, ktorý pred zhruba rokom odtajnila Julia Roberts v televíznom rozhovore s moderátorkou Gayle Kingovou a ktorý sa týka jej rodinného spojenia s černošským aktivistom Martinom Lutherom Kingom.

Julia Roberts Čítajte viac Julia Roberts odhalila tajomstvo, ktoré dojalo Ameriku! Spája sa so slávnym černošským aktivistom

„Rodina Kingovcov zaplatili účet v nemocnici pri mojom pôrode,“ vyhlásila Julia Roberts minulý rok v novembri. „Martin Luther King a jeho manželka Coretta,“ upresnila herečka, ktorá prišla na svet v roku 1967. O rok neskôr Martina Luthera Kinga zavraždili, takže nemala šancu nikdy mu poďakovať.

Ako v minuloročnom televíznom rozhovore vyplynulo, rodičia slávnej herečky tiež kedysi pomohli Kingovcom. „Moji rodičia mali divadelnú školu v Atlante, ktorá sa volala Actors and Writers Workshop. Coretta zavolala mojej mame, či by jej deti nemohli byť súčasťou divadelného krúžku, lebo mali problém nájsť miesto, kam by pre farbu pleti prijali jej deti. A moja mama jej povedala: Jasné, príďte.“

Ako dieťa v Angole som rasizmus nepoznala, prezradila Mara Lukama
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Julia Roberts #Michelle Obama #Leave the world behind

+ Vyvážená strava a hydratácia sú základmi šťastného života.
Budovanie profesijných vzťahov vás posunie vpred,...

+ Nezabúdajte na zuby, aj tie momentálne potrebujú starostlivosť.
Čím skôr si urobíte svoju prácu, tým skôr budete...