Úchvatná Angelina Jolie ozdobila muzikálovú premiéru. Spoločnosť po jej boku? Tak to je prekvapenie

Angelina Jolie sa po dlhšom čase opäť ukázala v plnom lesku. Stalo sa tak na broadwayskej premiére muzikálu The Outsiders, ktorý hviezda produkovala.

14.04.2024 12:00
Angelina Jolie Foto: ,
Herečka Angelina Jolie po premiérovom predstavení muzikálu The Outsiders v New Yorku.
debata

Držiteľka Oscara sa vo štvrtok večer objavila v prvom rade nabitého hľadiska a s nadšeným úsmevom aplaudovala mladým a talentovaným hercom. Prešla sa tiež po červenom koberci a celkom právom patrila medzi najfotografova­nejšie hviezdy. Oscarová držiteľka si obliekla model z vlastnej kolekcie Atelier Jolie, ktorý doplnila archívnym pláštikom a nebolo inej dámy, ktorá by ju v tento večer zatienila.

Po sólo pózovaní sa k Jolieovej pridala aj jej 15-ročná dcéra Vivienne, ktorá slávnej mame pomáhala ako asistentka v rámci produkčných prác na broadwayskom predstavení.

Herečka Angelina Jolie po premiérovom...
Brody Grant po premiére muzikálu The Outsiders...
+7Angelina Jolie.

„Muzikál The Outsiders je pre mňa osobným projektom. Mám k tomuto dielu obrovský rešpekt a som hrdá na všetkých, ktorí na ňom pracovali,“ vyjadrila sa neskôr pre People. com Angelina. „Je to pre mňa pocta byť súčasťou tohto procesu a sledovať reakcie divákov v divadle, najmä emócie, ktoré to v nich vyvoláva.“

zväčšiť Herečka a producentka Angelina Jolie (vpravo),... Foto: Profimedia
864189489 Herečka a producentka Angelina Jolie (vpravo), jej dcéra Vivienne Jolie-Pitt a Justin Levine na premiére muzikálu The Outsiders.

Muzikál The Outsiders nie je neznámy, čo sa príbehu týka americkým divákom. Ide o príbeh, ktorého predlohou je kniha z roku 1967 a už ho v minulosti pre filmové plátno adaptoval režisér Francis Ford Coppola a scenáristka Kathleen Rowell. V roku 1983 si hlavné úlohy vo filmovej adaptácii zahrali C. Thomas Howell, Patrick Swayze, Matt Dillon, Rob Lowe, Ralph Macchio či Tom Cruise.

Anya Taylor-Joy a herec Chris Hemsworth Čítajte viac Najšpinavejší a najkrvavejší film, aký som kedy robila... kráska z Hollywoodu priznala: Toto bola fakt nálož

V muzikálovom spracovaní, ktoré malo premiéru pred pár dňami, hviezdia herci Brody Grant, Brent Comer, Jason Schmidt či Joshua Boone. Príbeh sleduje bratov Ponyboy, Darrela, Sodu Curtisovcov a ich skupinu priateľov po smrti rodičov tria súrodencov v meste Tulsa, Oklahoma, v 60-tych rokoch minulého storočia.

Pozrite si tiež

Som očkovaná odhaliť manipuláciu aj zastrašovanie, vraví Anna Geislerová. Strach uznávam iba, ak je užitočný
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Angelina Jolie #dcéra #muzikál

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...