Najšpinavejší a najkrvavejší film, aký som kedy robila... kráska z Hollywoodu priznala: Toto bola fakt nálož

Už dnes niektorí tvrdia, že to bude filmová udalosť roka. Po filme Duna: Časť druhá sa diváci znovu vrátia do púšte a budúcnosti.

12.04.2024 12:00
Anya Taylor-Joy a herec Chris Hemsworth Foto: ,
Anya Taylor-Joy a herec Chris Hemsworth vtipujú pred publikom na akcii CinemaCon v Las Vegas.
debata

Koncom mája by sa na plátnach kín mal objaviť nový film režiséra Georga Millera pod názvom Furiosa, hlavnú rolu v nej zveril legendárny autor ságy Mad Max americkej herečke Anye Taylor-Joyovej. „Toto je príbeh o nezlomnom záväzku jednej ženy k nádeji,“ uviedla hrdinka hitu Dámsky gambit pre portál IndieWire.

Dennis Quaid a jeho štvrtá manželka Laura Savoie Čítajte viac Nádherní ľudia, nazvala Slovákov hollywoodska hviezda. Kedysi milovala Meg Ryanovú, dnes o 39 rokov mladšiu krásku a (vraj) Donalda Trumpa

„Bolo mi cťou hrať Furiosu,“ pokračovala. „Zamilovala som sa do nej, ako ju stvárnila Charlize, a nikdy som si nepredstavovala, že dostanem túto príležitosť,“ vysvetlila Taylor-Joy, ktorá sa ako postava Furiosy vracia v čase. Spomenutá Charlize Theron si zahrala hrdinku z postapokalyp­tickej budúcnosti v snímke Mad Max: Šialená jazda v roku 2016.

Herečka Anya Taylor-Joy v kreácii Ludovic de...
Herečka Anya Taylor-Joy a herec Chris Hemsworth...
+3Režisér George Miller na predstavení filmu...

Jej mladá kolegyňa prezradila nedávno, že práca na filme bola pre ňu výnimočná a absolútne jedinečná. „Bol to najšpinavší a najkrvavejší film, v akom som kedy bola,“ vtipkovala 27-ročná superstar.

zväčšiť Herečka Anya Taylor-Joy v kreácii Ludovic de... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Anya Taylor-Joy v kreácii Ludovic de Saint Sernin Herečka Anya Taylor-Joy v kreácii Ludovic de Saint Sernin na predstavení filmu Furiosa: A Mad Max Saga na akcii CinemaCon v Las Vegas.

Na plátne nebude jedinou známou tvárou, hoci jej kolegu na prvý pohľad málokto spozná. Herec Chris Hemsworth stvárnil Warlorda Dementus a vďaka maskovaniu a protetickým násadám sa jeho tvár zmenila do úplne iného výrazu a podoby. Slávny predstaviteľ Thora sa tiež nejaví ako primárne pozitívny hrdina. Viac však už diváci uvidia v kinách.

Trio v zložení Taylor-Joy, Hemsworth a režisér Miller sa objavilo aj na akcii CinemaCon v Las Vegas. Viac záberov v galérii a vo videu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Hemsworth #Anya Taylor-Joy #Furiosa

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...