Babička? To si asi robíte srandu... Slávna blondínka šla do plaviek, keď sa namočila, pláži skoro vypadli oči

Už niekoľko mesiacov je z nej stará mama. Samozrejme, matematika nepustí - je to aj vďaka tomu, že moderátorka a modelka Michelle Hunziker sa stala sama mamou v pomerne mladom veku. Ale aj tak tento fakt dokáže prekvapiť.

22.07.2023 00:00
Michelle Hunziker Foto:
Moderátorka Michelle Hunziker na pláži na Sardínii predvádzala ukážkové krivky. Sardinia. Málokto by veril, že táto dáma je už babička.
debata (2)

Na dovolenke na Sardínii sa známa švajčiarsko-talianska televízna hviezda objavila pred pár dňami v spoločnosti svojich troch dcér. Okrem Sole a Celeste, ktoré sú v školskom veku, nechýbala ani jej najstaršia Aurora. Potomok Hunzikerovej lásky a vzťahu so spevákom Erosom Ramazzottim. A práve vďaka nej je už z blondínky niekoľko mesiacov stará mama.

Salma Hayek Čítajte viac Jej záber v bikinách má 3 milióny lajkov, Salma Hayek dosiahla aj ďalšiu métu. Odmena? Video, v ktorom hopsajú jej vnady

Na plážovej dovolenke síce najnovší člen rodiny, syn (a Hunzikerovej vnuk) Cesare chýbal, dámska zostava však priťahovala pozornosť aj bez neho. A najviac práve jej najstaršia členka.

Moderátorka Michelle Hunziker (vpravo) s dcérou...
Moderátorka Michelle Hunziker na pláži na...
+3Michelle Hunziker sa zabávala vo vode aj so...

Štyridsaťšesťročná Michelle sa objavila v oranžovom plážovom komplete, ktorý tvorili pomerne sporé plavkové nohavičky a tričkový top. Aj táto kombinácia však bola magnetom pre paparazzov a tiež iných návštevníkov pláže. Keď sa totiž známa moderátorka namočila vo vode, pod tenučkou látkou bolo vidieť viac ako dosť… jej príťažlivých kriviek a skvelo vyšportovanej for­my.

Matt Damon Čítajte viac Tatko Damon napol svaly na Mykonose, ale magnet je jasný... manželka Luciana porodila 4 deti a v bikinách vyzerá TOP

Podľa najnovších záberov je láska k športu a udržiavaniu sa vo forme v tejto rodine dedičná. Aj Aurora Ramazzotti sa totiž len pár mesiacov po pôrode predvádzala v dvojdielnych bikinách a po zvyškových popôrodných kilách už nebolo ani stopy. Viac si pozrite v galérii vyššie.

Mimochodom, videli ste už aj ďalšie známe tváre, ktoré sa udržiavajú vo forme aj po prekročení 50-ky? Tu sú:

Herečka Salma Hayek na zábere z roku 2021.
Herečka Sarah Jessica Parker na zábere z roku...
+32Herečka Salma Hayek na zábere z videa, ktorým...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #forma #Michelle Hunziker #stará mama #mama

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...