Tatko Damon napol svaly na Mykonose, ale magnet je jasný... manželka Luciana porodila 4 deti a v bikinách vyzerá TOP

Hviezdne osadenstvo sa zišli na dovolenke na gréckom ostrove Mykonos. Nechýbal v ňom ani americký herec Matt Damon.

03.07.2023 07:28
Matt Damon Foto:
Herec Matt Damon je už v klube päťdesiatnikov, ale na Mykonose predviedol vyšportovanú figúru.
debata

Držiteľ Oscara (má ho za scenár k filmu Dobrý Will Hunting) pricestoval na vyhlásený grécky ostrov s celou rodinou, pričom zostavu rodinnú doplnili aj kamaráti z brandže. Priestory luxusnej vily si americký herec prenajal aj so svojimi kolegami a kamarátami Chrisom Hemsworthom a jeho mladším bratom Liamom.

Matt Damon a jeho manželka Luciana Barroso Čítajte viac Oslávia 20 rokov vzťahu, vyzerajú ako zamilovaní študenti! Damon a jeho Luciana v Ríme od seba neodtrhli

Prítomnosť toľkých hviezd z filmového plátna je pre paparazzov lákavá, nehovoriac o tom, že ide vlastne o reprezentantov akčného žánru a tým pádom aj poriadnych fešákov so špičkovou vyšportovanou formou. Tou sa môže pýšiť aj päťdesiatnik Damon. Skutočným magnetom pre objektívy sa však stal niekto úplne iný…

Luciana Barroso, manželka herca Matta Damona...
Herec Matt Damon je už v klube päťdesiatnikov,...
+2Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana...

Reč je o hercovej manželke Luciane Barroso, s ktorou sa herec zoznámil pred dvadsiatimi rokmi a o pár rokov neskôr ju už viedol k oltáru. Rodáčka z Argentíny mu porodila tri dcéry a okrem toho je mamou dcéry Alexie, ktorú mala ešte pred stretnutím s hollywoodskym hercom.

zväčšiť Luciana Barroso, manželka herca Matta Damona... Foto: Profimedia
Luciana Barroso Luciana Barroso, manželka herca Matta Damona predviedla ukážkovú figúru v dvojdielnych čiernych bikinách.

Dnes má pôvabná tmavovláska Luciana 46 rokov a jedno je isté – celkom zaslúžene púta pozornosť vždy, keď sa po manželovom boku objaví. Aj na Mykonose v bikinách, kde sa predviedla v dvojdielnom modeli plaviek a previedla príťažlivú postavu. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Matt Damon #Luciana Barroso #forma #Mykonos

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...