Veľkolepá šou, hity, ktoré pozná každý a... budú aj svaly! Líder Imagine Dragons je ako spievajúci Thor. Keď zhodí tričko, fanúšikovia plesajú

Už je to raz tak - fyzický vzhľad a atraktivita sú neoddeliteľnou súčasťou pop-music. A platí to rovnako pri ženských umelkyniach ako pri ich mužských náprotivkoch.

20.08.2023 00:00
Dan Reynolds z Imagine Dragons Foto:
Dan Reynolds z Imagine Dragons počas vystúpenia Imagine Dragons na festivale Rock in Rio.
debata

Fanúšik si už zvykol, že súčasťou pódiovej prezentácie sú v prípade žien často divoké, ale tiež odhaľujúce kostýmy, prípadne provokatívna šou alebo tanečné čísla. Mužskí interpreti zvyknú pracovať so svojím sexepílom tiež, niektorým stačí charizma, iní pridajú flirt s návštevníčkami (a návštevníkmi) koncertu v prvom rade, alebo predvádzanie svojej vyšportovanej formy, ktorá je súčasťou pódiového imidžu.

Lovestream 2023 Čítajte viac FOTO: Prvý deň festivalu Lovestream 2023

Do poslednej skupiny nepochybne patrí aj muž, ktorý je magnetom tohto víkendu a do Bratislavy sa aj kvôli nim zišli tisíce fanúšikov. Reč je o Danovi Reynoldsovi, lídrovi formácie Imagine Dragons, ktorá už v nedeľu večer uzatvorí trojdňový program na hlavnom pódiu v rámci festivalu Lovestream.

Dan Reynolds z Imagine Dragons počas vystúpenia...
Dan Reynolds zo skupiny Imagine Dragons na...
+7Členovia formácie Imagine Dragons na American...

Vystúpenie americkej skupiny na vajnorskom letisku je pre mnohých vrcholom podujatia a zároveň aj jedným zo zatiaľ najväčších tohtoročných koncertných zážitkov. Skupina Imagine Dragons je známa svojimi veľkolepými vystúpeniami, vypredanými halami a štadiónmi a nadšeným publikom, ktoré priam zborovo spieva s Reynoldsom najväčšie hity ako Believer, Thunder či Bones.

Minka Kelly a Dan Reynolds Čítajte viac Fešák z Imagine Dragons a krásna herečka už vzťah netaja! Bozky na ulici a... pozrite sa, kam mu dáva ruky

Tridsaťšesťročný Reynolds, ktorý je rodákom z Las Vegas, pravidelne plní stránky šoubiznisových portálov či vyvoláva diskusie a obdivné komentáre na sociálnych sieťach svojimi momentkami z pódia, na ktorých sa z času na čas objaví len v šortkách a bez trička. Či sa niečoho podobného dočká aj festivalový návštevník v Bratislave, sa ukáže už v nedeľu večer.

zväčšiť Spevák Dan Reynolds z Imagine Dragons a jeho... Foto: Profimedia
Dan Reynolds z Imagine Dragons a jeho partnerka Minka Kelly Spevák Dan Reynolds z Imagine Dragons a jeho partnerka Minka Kelly a priatelia na dovolenke na Sardínii.

Isté je, samozrejme, že tisícky divákov, ktorí sa prídu pozrieť na Imagine Dragons, sa dočkajú tých najväčších hitov. A ako už viackrát naznačili aj organizátori, americká kapela, ktorá sa zrodila v Las Vegas (Reynolds je aj rodákom z mesta hriechu), plánuje predviesť takmer plnohodnotný koncertný set skladieb (nie skrátenú festivalovú verziu). Určite to teda bude stáť za to.

Lovestream Čítajte viac Predstavte si: Imagine Dragons pristanú na letisku vo Vajnoroch. Festival Lovestream zaberie sto futbalových ihrísk

Mimochodom, ktohovie. Možno do Bratislavy spoločne s charizmatickým lídrom zavíta aj jedna z najsexi žien planéty – respektíve hviezda, ktorú kedysi podobným titulom označovali. Reč je o herečke Minke Kellyovej – známej napríklad z hitu Eufória, s ktorou sa spevák začal stretávať pred pár mesiacmi. Len minulý týždeň ich spoločne aj s ďalšími členmi kapely a priateľmi zachytili aj na dovolenke na Sardínii, takže je jasné, že v Európe sa celebritný párik nachádza spoločne.

Snímka z festivalu Lovestream 2023.
Atmosféra nemá chybu.
+7Počas prvého dňa festivalu sa na pódiu...
Lovestream: Martin Garrix
Video
Atmosféra počas piatkového večera a koncertu Martina Garrixa na festivale Lovestream v Bratislave - od nášho mReportéra Silvie. / Zdroj: mReportér
m-reporter ikona appka  1024 x 1024 px   2 Dávame do pozornosti Boli ste na festivale Lovestream? Pošlite nám video cez novú aplikáciu mREPORTÉR

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #sexi #Imagine Dragons #svaly #Dan Reynolds #Lovestream

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...