Fešák z Imagine Dragons a krásna herečka už vzťah netaja! Bozky na ulici a... pozrite sa, kam mu dáva ruky

O tom, že by mohli byť spolu, sa začalo špekulovať pred pár týždňami. A ako sa hovorí, bez vetra sa ani lístok nepohne. Nové zábery sú však hotový uragán...

22.12.2022 00:00
Minka Kelly a Dan Reynolds Foto:
Herečka Minka Kelly a hudobník Dan Reynolds na prechádzke uličkami Los Angeles.
debata (2)

…alebo presnejšie, potvrdenie presne toho, o čom vrabce čvirikali už dávnejšie. Americký spevák Dan Reynolds z formácie Imagine Dragons, ktorá sa budúci rok predstaví v Bratislave na Lovestream festivale, je zaláskovaný. Jeho vyvolenou sa stala nemenej známa dáma zo sveta šoubiznisu – kráska, ktorú si pamätajú fanúšikovia sexi záberov v magazínoch Maxim či GQ, ale tiež napríklad naposledy diváci seriálu Eufória.

Global Premiere of "Babylon" Čítajte viac Už je ruka v rukáve? Oslávenec Pitt prichytený! Spoločná jazda autom a narodeniny strávil s touto kráskou

Herečka Minka Kelly, ktorá je vo svojich 42 rokov staršia od fešného speváka o sedem rokov, nedáva dôvody na žiadne pochybnosti. Urasteného Reynoldsa, ktorého svalstvo v odhalenom stave dobre poznajú návštevníci jeho koncertov, ale aj fanúšikovia na sociálnych sieťach, si pekne držala nablízku.

zväčšiť Herečka Minka Kelly a hudobník Dan Reynolds na... Foto: Profimedia
745624594 Herečka Minka Kelly a hudobník Dan Reynolds na prechádzke uličkami Los Angeles. Zavŕšili ju bozkom.

Paparazzovia zachytili dvojicu pri spoločnej prechádzke mestom, pričom celý čas boli ruka v ruke a vyzerali byť vo skvelej nálade. O pár minút neskôr sa potom zaľúbenci prejavili presne tak, ako to dvaja zamilovaní ľudia zvyknú – vrhli sa na seba a dali si vášnivý bozk.

Dan Reynolds zo skupiny Imagine Dragons Čítajte viac Všade samý sval, na pódiu najradšej hore bez! Potvrdené - tento fešák sa ukáže aj Bratislave

Nedalo sa prehliadnuť, že to bola práve herečka Kelly, ktorá Reynoldsa pevne objala rukami okolo zadku a s úsmevom mu dala pusu aj pred sliediacimi objektívmi.

Herečka má so známymi mužmi svoje skúsenosti. Jej posledný vzťah sa skončil len pred časom, po jej boku bolo vídať známeho moderátora Trevora Noaha. Dan Reynolds je stále ženatý, no s manželkou žijú oddelene. Napriek tomu sa spoločne podieľajú na výchove ich štyroch detí.

VIDEO: Jedna veľká rodina – ktoré slávne osobnosti sú príbuzné

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bozky #Minka Kelly #Dan Reynolds

+ Sústreďte sa viac na plusy, na mínusy pokojne zabudnite.
Sieťovanie je kľúčom k novým pracovným príležitostiam....

+ Neobjednávajte si jedlo, pokúste navariť sami, bude to pre vás zdravšie.
Premýšľajte o dlhodobej finančnej...